Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štyria dávni priatelia Doug Madsen, Woody Stevens, Bobby Davis a Dudley Frank (Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy) sa jedného dňa rozhodnú radikálnym spôsobom okoreniť svoj nudný život na predmestí a vyberú sa na motorkársky výlet naprieč Amerikou. Oddych od práce a všedných povinností, o ktorom tak dlho snívali, je konečne tu. Ani jeden z nich však nemá ani tušenia o tom, že sa počas cesty za slobodou a voľnosťou stretnú so skutočným motorkárskym gangom Del Fuegos a na dôvažok ich čakajú odhalenia prekvapujúcich tajomstiev medzi nimi samými... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (490)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tento film kolíše niekde medzi skvelou zábavou a klasickou lacnou a trápnou americkou komédiou. Už keď som si myslel počas sledovania, že sa to začína rozbiehať, v nasledujúcej minúte to zase zastalo. A to sa stalo niekoľkokrát. Nuž, neostáva mi nič iné len dať priemerné hodnotenie, ktoré tejto ničím výnimočným neprekypujúcej komédii akurát pristane. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Každý raz za čas potrebuje vypnúť, preto stotožniť sa s hlavnými hrdinami nebol problém. Je to v prvom rade komédia a užijete si ju podľa toho, ako vám sadne použitý humor. Pár krát som smiechom vybuchol a niekoľkokrát zasmial či pousmial. Príbeh uveriteľný a pozerateľný, obsadenie až príliš dobré, no nič prevratného z toho nakoniec nevzišlo. Jedna z mnohých nenáročných komédií, kde sa pár scén naozaj podarilo, mnohé naopak nie, humor vám chvíľu sedí a o chvíľu na to sa vám zdá trošku trápny. Magor William H. Maci bol asi najvtipnejší. A bol to on, kvôli ktorému som zvažoval aj vyššie hodnotenie. Nakoniec predsa len 60%. ()

Reklama

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

Sedí takhle chlapi v hospodě a najednou vstoupí Pepa. Jé co tu děláš? Dyk je středa a ve středu máš manželské povinnosti diví se kumpáni u stolu štamgastů. A Pepa povídá: To jo. Dnes je středa. Taky na mně čekala vykoupaná, vyvoněná jen v průsvitné noční košilce. Hned jak jsem přišel z fachy mně chytla a táhla do ložnice. Tam už zapálené svíčky, rozestláno... Ona si lehla na postel, podala mi pouta co vyndala z šuplíku nočního stolku a řekla: Spoutej mně a pak si dělej co chceš! -- No a tak jsem chlapi tady ! :-) . Tak o něčem podobném jsou Divočáci. A není to tu poprvé. Partička taťků utahaná prací i péčí o rodinu se rozhodne, že vezme mašiny a bez dětí a manželek zavzpomíná na tenkrát. Prostě chlapi sobě. Jenže už nejsou tím čím bývali a tak ani cesta napříč Státy nemůže být podobná té z mládí. Komedie to byla fajn, parta mi maximálně seděla i co do hereckého obsazení, z koho jsem ale nejvíc nemohl byl John C. McGinley coby závistivej polda ! :-))) Jednotlivé eskapády cestou celkem bavily, konec už byl slabší až na titulky. Ty stály za to ! Kdyby všechny dnešní komedie byly alespoň tak vtipné jako bylo toto, to by bylo na světě krásně ! Věším tedy 3 plné igelitové taška na strom. * * * ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Oleee boze, ja vim, ze to je proste desne stupidni, ale nemuzu si pomoct, ja se dobre bavil. Navic uz tu hodne dlouho nebyl nejakej poradnej film s motorkama. Film nenudi, vtipy jsou slusny a nikdy nezklouznou k trapnosti nebo nechutarnam, i kdyz to je misty namale (pytel s hovnama...). Navic je hlavni ctyrka fakt dobre vybrana, bal jsem se, ze Lawrence na to vypada moc mlade, ale nakonec kazdej dostane stejne prostoru a kazdej predvede neco slusnyho a ackoliv ani jeden z hlavni ctyrky nepredvadi nakej extra vykon, tak to nevadi, pac to jsou sympataci. A hodne me potesily mensi rolicky, Liotta je tady docela drsnej, potesil me Héctor Jiménez, ultra krutej Kyle Gass, kterej samozrejme zpiva a vypada pri tom spravne perverzne a naprosto genialni ultra buzna McGinley. Zkratka oddechova blbustka u ktery se nemusi moc premejslet, ktera misty zadrhne, ale misty ma fakt skvely fory a ktera se nesnazi o nic vic nez pobavit a to se ji dari slusne. ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: Brad Copeland .. Skvěle jsem se v kinosále pobavil, proč to nepřiznat. Divočáci mi šli prostě do noty. Samozřejmě, že film nemá nějaké vyšší ambice, než být středoproudou komedií. Pár vtípku je prvoplánových, také šablona o krizi středního věku a odpoutání se od zaběhlých stereotypů je obvyklá, ale tempo dávkování humorných scén či dialogů má správnou kadenci a tak je celý počátek vyjížďky včetně jízdy samotné až k motorkářskému baru uprostřed pouště velice zábavný. Tam přichází otřepaná zápletka o střetu dobrých a zlých, dosavadní náboj lehce opadá, ale nic markantního se neděje, tyto konflikty jsou prostě nut(d)né a tento nepatřil k nejhorším, páč Liotta a spol. se snaží. Co tuto podívanou zaručeně táhne je herecké obsazení - výtečná sestava kamarádů Tim Allen (zaručeně nejlepší), John Travolta, Martin Lawrence a William H. Macy je přímo ideální volbou, která spolu skvěle funguje. Prostě nečekejte nijak originální nebo geniální zábavu, ale solidní bezstarostná jízda tatíků na hranici zaběhlého klišé to rozhodně je.. 75%. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se při parkování Dudley (William H. Macy) omylem rozjede, je výrazně vidět značky Albuquerque, kde se natáčelo. (CliffLee)
  • Natáčení začalo 1. května 2006 ve státě Nové Mexiko v USA. (BMW12)

Súvisiace novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (viac)

Reklama

Reklama