Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prízrak pochádzajúci z doby egyptských faraónov náhle začína terorizovať najväčšie múzeum na svete chránené technológiou tretieho tisícročia. Nikto zo začiatku netuší, že desivé udalosti v sídle francúzskych kráľov súvisia s nedávnym objavením sarkofágu, v ktorom bola prekvapivo zachovalá múmia vysokého starovekého hodnostára. Lisa sa zapletie priamo do stredu diania – fantóm vstupuje do jej mysle a stále viac ju ovláda. Lisa získa nadprirodzené schopnosti a zrazu je aj doslova posadnutá egyptskou mytológiou. Sympatický mladík Martin sa jej snaží pomôcť, pustí sa do štúdia hieroglyfov a tajomstiev záhrobného života ako aj do boja s ničivou silou fantóma. Lisa mu stále uniká. V okamihu, kedy Martin zisťuje pravý stav vecí, dochádza mu, že Lisin život visí na vlásku. Nerovný boj mocného prízraku a strážcu Louvru stále pokračuje, kým niekto nerozlúšti starodávne tajomstvo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (130)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Tak premyslam nad tym, co viedlo Sophie Marceau alebo Julie Christie k tomu, aby si zahrali v tomto filme. Mozno peniaze, ale mozno aj namet filmu, ktory ich zrejme zaujal, avsak keby vedeli, aka blbost z toho vzijde, nie som si isty, ci by tieto ulohy v tomto filme zobrali. Nakoniec pri oboch znamych hereckach su to jedine cierne stvorceky vo filmografiach na CSFD. Reziser Jean-Paul Salomé tento film pokazil tak, ako sa len dalo. Nielenze triky posobili ako z nejakeho lacneho fantasy serialu, ale aj ten nezazivny a nudny dej urobili svoje a ja som sa tesil na zaver filmu. Jednu hviezdicku davam za Sophie Marceau... 02.07.2010 ________ Sophie Marceau - (Lisa) +++ Michel Serrault - (Verlac) +++ Frédéric Diefenthal - (Martin) +++ Julie Christie - (Glenda Spender) +++ Jean-Francois Balmer - (Bertrand Faussier) +++ Patachou - (Genevieve) +++ Lionel Abelanski - (Simonnet) +++ Francoise Lépine - (Suzanne Dupré) +++ Hudba: Bruno Coulais +++ ()

le poulet odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečná sračka! Nápad - ohraný, ale dobrý, dalo by se to použít, navlíct do novýho kabátu, přidat nějakej ten efekt, ale rozhodně to nedávat do ruky Francouzům. Což se přesně stalo. Já nevím, na kolik umí Francie točit filmy, ale tohle se decentně nepovedlo. Efekty trapný, herci ještě trapnější, Marceau nemožná, o zbytku radši nemluvě. Samotná mumie byla působivá tak leda na tom stole. Zkrátka a dobře - naše doma natočená parodie na Sweenexho Todda vedle tohohle vypadá jako nejgeniálnější počin světové kinematografie. Belphegor je jedním slovem TRAPAS. ()

Reklama

Sir Ludvig odpad!

všetky recenzie používateľa

Ano, dal som sa zlákať účasťou Soprhie Marceau a v televíznom programe nálepkou mystický thriller. Nebudem vymenúvať prečo je tento film zlý. Napokon, každý aspoň MINIMÁLNE súdny divák ho označí ako "totálnu sračku". Naozaj, toto je prvý film, ktorý neodporúčam pozerať úplne každému. Neverím, že existuje divák, ktorý by hodinu a pol venovanú tomuto filmu nepokladal za úplne stratený čas. To už radšej potom hľadieť do steny... ....ČO MA ALE NA TOMTO FILME ZAUJALO, JE HODNOTENIE CINEMY - 60 PERCENT, RÁD BY SOM VEDEL ZA ČO A AKO TO OBHÁJILI...ALE KAŠAŤ NA TO - POMO SA PRIDAL BRILANTNÝM VýROKOM - "toto je najhorší francúzky film aký som kedy videl" - má to znamenať, že všetky francúzke filmy majú automaticky aspoň 60 percent? -----------Nech je ako je, ak ste to nevideli, vo vlastnom záujme nestrácajte s týmto snímkom čas - nie je totiž natoľko zlý, aby stál za vašu pozornosť. Je to iba priemerný trapas..... ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Ťažká nálož vtipných hlášok, väčšinou nechcene, chvíľami bohužial chcene. Bohužial, pretože mi chvíľkami pripomínali francúzske crazy komédie, ktoré (mierne povedané) nemusím. No a nechcene Belphegor atakuje topku najblbších filmov všetkých čias; všetko je zle a smiešne a tupo; vlastne som na tom filme nenašiel jediný detail, ktorý by nebol ukrutný shit. Taaaak veliký odpad a on ešte išiel vole do kín. Srandy kopec ()

Gardenboy odpad!

všetky recenzie používateľa

Nech sa na mna nikto nehneva, bola to toálna zlátanina bez pointy, bez kvalitnej réžie, ani Marceauová to nezachránila. V tom filme snáď ona bola to jediné čo na tom bolo dobré. Inak ten fantom to ako čo bolo? Nijake efekty, nijaké napätie, nič....Budem prísny, tomuto nemôžem dať nič iné ako odpad! Jeden z najhorších filmov aké som kedy videl, pričom ma na DVD nalákal fakt skvelo premakaný trailer (alebo skor teaser) ... ten však klame. Film ani z ďaleka nemá taký spát, ako ukážka.... ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve francouzském městě Paříž. (GASTON73)

Reklama

Reklama