Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prízrak pochádzajúci z doby egyptských faraónov náhle začína terorizovať najväčšie múzeum na svete chránené technológiou tretieho tisícročia. Nikto zo začiatku netuší, že desivé udalosti v sídle francúzskych kráľov súvisia s nedávnym objavením sarkofágu, v ktorom bola prekvapivo zachovalá múmia vysokého starovekého hodnostára. Lisa sa zapletie priamo do stredu diania – fantóm vstupuje do jej mysle a stále viac ju ovláda. Lisa získa nadprirodzené schopnosti a zrazu je aj doslova posadnutá egyptskou mytológiou. Sympatický mladík Martin sa jej snaží pomôcť, pustí sa do štúdia hieroglyfov a tajomstiev záhrobného života ako aj do boja s ničivou silou fantóma. Lisa mu stále uniká. V okamihu, kedy Martin zisťuje pravý stav vecí, dochádza mu, že Lisin život visí na vlásku. Nerovný boj mocného prízraku a strážcu Louvru stále pokračuje, kým niekto nerozlúšti starodávne tajomstvo... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

infernet

infernet (hodnotenie, recenzie)

Nemusím být filmový odborník, abych poznal, kdy se u filmu pekelně nudím...

dominus

dominus (hodnotenie, recenzie)

Když tohle dávali v kinech tak to byl asi týden marjánky zadarmo. Vy jste tam šli všichni sfetování nebo co. Ten film je úplně skvělí. Sophie Marceau předvádí dualistické chování jemuž není co vytknout a ta scéna kdy Belphegorovi pomáhají, dává filmu nezvyklí rozměr. Francie nezklamala.

johnys

johnys (hodnotenie, recenzie)

Vytecny snimek! Atmosfera, hudba, kamera. A muj dobry znamy z jedne nejmenovane kavarny - Frederic Diefenthal - tu hraje famozne! Tak slabe hodnoceni je dusledkem opisovani jeden od druheho zde velkeho procenta pritomnych pseudo-intelektualu prazskeho typu, kteri videli par desitek filmu a hovori o odpadech, pruserech a podobnych radoby chytrych nazorech a soudech.

Czechmanek

Czechmanek (hodnotenie, recenzie)

Nuda! Nic víc nic míň. Možna bych dal jednu hvězdu za pěknou hlavní hrdinku. Ale ne. hodnotím přeci fil

Reklama

Reklama