Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlbokých lesoch Západnej Virgínie sa má pod vedením bývalého armádneho plukovníka Dalea Murphyho (HENRY ROLLINS) nakrúcať reality šou v štýle Stroskotanca. Víťaz si má odniesť rovných sto tisíc dolárov. Účastníci musia prežiť v nepriateľských podmienkach divočiny. Nadšení súťažiaci i televízny štáb však čoskoro zistia, že skutočne musia bojovať – a to proti silnej, sadistickej a kanibalskej rodine, ktorej členovia sa podobajú skôr na obludy ako na ľudí. Až keď začnú umierať prví ľudia, podľa slov plukovníka Dalea vysvitne, že pred rokmi došlo v opustenej chemickej továrni k havárii, pri ktorej do potoka preniklo množstvo jedovatých látok, ktoré zabili zvieratá a transformovali potomkov miestnej rodiny na neforemné monštrá. Bez možnosti uloviť si zver či ryby, tak začali klásť pasce na všetkých, kto do lesa prenikli. A teraz ich potomkovia majú nádej na skutočne bohatý „úlovok“... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (401)

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Ľahká béčková vyvražďovačka, ktorá stavia na premise prvého dielu, ale na rozdiel od neho neprichádza s vlastnými nápadmi a miesto toho si pohodlne (a neskrývane) lebedí na námete japonského Battle Royale a spopularizovaných prvkoch z Predátora (Henry Rollins čoby drsný pomaľovaný mariňák) a originálneho Texaského masakru (holčina pripútaná za stolom pri slávnostnej večeri). Aj herci boli v prvom diely zaujímavejšie obsadení a snaživejší. Títo sú tuctovejší a ľahšie zabudnuteľní. ()

Reklama

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

Je to sice brutálnější, krvavější i akčnější než první díl, ale ten mě stejně bavil o něco víc, pravděpodobně díky jeho hereckému obsazení (Eliza Dushku ;-) a vůbec lepším charakterům. Tady je to vážně výkvět, ovšem nad všemi ční ta parodie na Ramba, to jsem se musel fakt gebit :-)) Nemůžu říct, že by to nezažehlo mou zvědavost na další díly, ale už teď jsem si jistej, že první Wrong Turn zůstane v sérii navždy nepřekonán. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

V hlavní roli: nejslavnější kanadské jezero, přilehlé lesy a parta vymaštěných kreténů točících ultra dementní survival show. Kde se jednička ještě snažila o nějakou atmosféru, dvojka je klasický do absurdna vyhnaný nechutný gorefest s jebnutejma postavama a over-the-top mordama. A to celé podpořené laciným lookem s mnou neoblíbeným epilepticky klipovitým střihem, typickým pro mnoho hororových béček z tohoto období, který je navíc pocitově strašně uspěchaný a nectí takový ten správný timing pro budování napětí. Ale je to alespoň vtipně nahláškované a má to pro Beara McCrearyho tolik charakteristické bubny. ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu ne zas tak blbé. Logika sice opět schytává čestné K.O. (v jednom lese mizí kvanta lidí, přesto nikoho nenapadne podívat se do útrob zavřené továrny; celý systém fungování TV soutěže je přinejmenším podivný), ale už nejde o natolik předvídatelnou a stupidní podívanou, aby výrazněji nudila či urážela divákovu pozornost. Úvodní scéna pobavila. Třetí hvězda za Henryho Rollinse; vždycky jsem si přál, aby se v podobném filmu objevila nějaká drsná militantní guma a nakopala všechny ty zrůdičky do řitě. 5/10 ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Jak někteří z vás možná spatřili, na konci filmu Wrong Turn přežil jeden mutant. Ten samý hraje v tomto pokračování a na konci filmu ho můžete uvidět také - čili také přežil. (Dines)
  • Při poslední scéně, kdy kanibal krmí zmutivané dítě uříznutým prstem, se vlastně jedná o gumový prst. A dítě, které prstem krmí, je pohyblivá panenka. (Dines)

Reklama

Reklama