Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Bezkonkurečne najlepší slovenský sitcom. Každá časť je originálna a má čo divákovi ponúknuť. Aj keď zo začiatku to tak vôbec nevyzeralo, predsa len sa Mafstory zapíše do análov slovenskej kinematografie ako kult a môže kľudne odštartovať novú vlnu kvalitných sitcomov. Veľmi dôležité sú herecké výkony jednotlivých aktérov, ktoré sú na veľmi vysokej úrovni, čo pri slovenských "výtvoroch" býva skôr výnimkou ako pravidlom. Peter Sklár je proste skvelý, tohto chlapíka som si všimol v S.O.S. a už tam ma svojim hereckým prejavom dostal, no tu je ešte o 2 triedy lepší a suverénne ťahá Mafstory do výšin. Nezaostávajú za ním ani ďalší aktéri mafiánskej rodiny. Petter Batthyany v dvojroly podáva unikátny výkon (kde tento chlap do teraz sakra bol??) a spolu s Ivanom Machom tvoria bezkonkurečný pár vypaľovačov :). Gabika Dzuríková ako afektovaná, namyslená dedička majetku Molnárovcov sa v tejto roly doslova našla. Pochváliť ale treba aj Martina Vaneka s Igorom Adamcom, ktorí to z detského Kakaa dotiahli k mafiánom a tieto postavy im naozaj seknú. Najpotešujúcejšie na Mafstory je ale to, že epizódy majú stúpajúcu kvalitatívnu tendenciu. Áno, pôvodne som chcel napísať krátky výstižný komentár, ale nedalo mi nevyzdvihnúť aspoň to málo čo momentálne slovenská seriálová tvorba ponúka... ()

mirec2211 

všetky recenzie používateľa

Seriál sa mi veľmi páči. Videl som všetky časti. Na slovenské pomery to je veľmi vydarené. Mám rád takýto "drsňácky" humor. Keď tam bol Rudy (Roman Fratrič) to bolo najlepšie. Na Aliho (Petra Sklára) som si dlho zvykal. Nakoniec som si zvykol a musím uznať, že sa alternatíva Rudyho vydarila. Tento štýl humoru nemusí každému sadnúť. Ja sa však zabávam. Samozrejme, sú slabšie ale aj lepšie časti. V konečnom hodnotení dávam viac ako priemerné hodnotenie. ()

Reklama

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mala komedialnych serialov, ktory si ma ziskal predovsetkym svojimi hlaskami.. Osobne sa mi zo zaciatku nepacil. no po case som si ho velmi oblubil..Je to tak, bud si ho oblubis, alebo ho vobec nepozeras a to je pripad mnohych ludi, sudia nieco co poriadne este ani nevideli. Verim, ze to chlapcom z MafStory vydrzi este dobre dlhu dobu, aj ked vsetko casom upadne.. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku som to ignoroval, ale v poslednej dobe sa "chytám" čoraz pravidelnejšie a prekvapene zisťujem, aké je to zábavné. Objektívne za 3, ale ak hodnotím v rámci slovenských sitcomov (tie na Markíze zaslúžene zdochýnajú jeden po druhom), tak je to geniálne dielo, ktoré vstúpi do našej televíznej histórie. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Blbosť... ale neskutočne chytľavá blbosť! Zo začiatku mi to prišlo ako nepozerateľné, ale čím viac času tomu venujete, tým viac sa do toho dostávate. Nie žeby sa tým vytrácala celková stupidita, ale začnete to brať také, aké to je - a napriek všetkému vás to začne baviť. Alinko, Pipina a Banán sú na nezaplatenie, Milan zdatne sekunduje a občas do toho vmieša svoje pán doktor. Tak hlúpe a sprosté, až je to zábavné. Epizóda s maizenou je moja obľúbená. Dáte si segedín? 65% ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Ve 13. epizodě 10. série "Talian" se v čase 31:28 v levé části obrazovky dostane do záběru kamera. (Marsy83)
  • Teta Márgit je najväčšou pestovateľkou "kápusty" na Žitnom ostrove a často varila Molnárovcom na obed segedín. (VasylDeBylak)
  • Námetom seriálu bolo kultové divadelné predstavenie divadla GUnaGU "English is Easy, Csaba is Dead". (darkjoker)

Reklama

Reklama