Reklama

Reklama

Shark

(seriál)
Trailer
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2006–2008), 27 h 40 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvorcovia:

Ian Biederman

Hrajú:

James Woods, Danielle Panabaker, Sophina Brown, Sarah Carter, Jeri Ryan, Henry Simmons, Damaine Radcliff, Kevin Pollak, Mini Anden, Sam Page, Jordan Belfi (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(38)

Obsahy(1)

V arogantním a věčně sarkastickém špičkovém obhájci Sebastianu Starkovi se jednoho dne hne svědomí. Už dál nechce pomáhat osvobozovat zločince, ať už za jakékoliv peníze, a tak vloží svůj právnický um do služeb okresní prokuratury. Své způsoby ale příliš nezmění... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (57)

Shaqualyck 

všetky recenzie používateľa

Dr.House mezi paragrafy. Po první epizodě... Ani se mi tomu nechce věřit, ale vypadá to, že by se konečně mohl najít seriál z právnického prostředí, který bych si mohl oblíbit (samozřejmě nepočítám rozpustile úchylnou Ally). Aby se člověk v tom bezbřehém legálním svinstvu neutopil, potřebuje zkrátka dobrého lodivoda. Někoho, kdo Vám s úsměvem vrazí Sbírku zákonů do zadku a Vy mu za to ještě poděkujete. Rámeček s fotkou drsného a ultracharismatického Jamese Woodse by mohl zdobit noční stolek nejednoho mladého juristy. A když to drobátko přeženu, tak můžu s klidným svědomím říct, že by "Dobrodružství neohroženého Sebastiana Starka" mohla představovat spolu s plakáty Glorie Allred a knihovnou plnou románů Johna Grishama velmi snadnou cestu za poznáním angloamerického právního systému :-) Na neprobádanou půdu nových amerických seriálů vstupuji jen zřídka. Ale už kvůli tomu, že mi žralokovy postoje a metody připomněly ledacos z vlastního života, rozhodl jsem se dát tomuhle seriálu šanci. Uvidíme dál... ()

pravo 

všetky recenzie používateľa

Trocha detektívnej práce plus trocha právničiny plus netuctový hlavný hrdina. Seriáli podobného druhu mám docela rád a nevynechal som ani sledovanie Sharka. Chybou je, že okrem hlavného hrdinu je na tomto seriály máločo inovatívne a aj ten je akoby okopírovaný z jedného seriálu. Hádajte, ktorý mám na mysli. ()

Reklama

Scar 

všetky recenzie používateľa

Možno sa niekomu bude zdať moje hodnotenie prehnané, ale stojím si za ním. Je to seriál, na ktorý sa teším celý týždeň. Žeby to bolo tým, že nepoznám toho vášho sto krát omielaného a porovnávaného Housa? Možno. Potom sa ale naskytá otázka, prečo recenzista má stále potrebu niečo porovnávať? Ak by som k tomu kroku pristúpil aj ja, tak napíšem že všetky CSI môžu iba závidieť herecké talenty, ale aj jednoduchosť príbehov a riešení. Pri žiadnom rozlúsknutí prípadu som sa necítil oklamaný, ako sa mi to pri CSI stáva, keď ich ľudia nachádzajú dôkazy primitývnymi náhodami. Niečo na úrovni Monka a Kostí. Užívam si to. Premýšlam, či tie slabé hodnotenia nebudú náhodou spôsobené českým dabingom. Slovenský stojí za to a je i dosť invenčný. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Napriek priemernému hodnoteniu bol to môj obľúbený hrdina i seriál. Zaujímavé bolo sledovať jeho zmenu z advokáta na prokurátora. Svoj kolektív ovláda veliteľským spôsobom, niečo ako Tommy Lee Jones v Utečencovi a Maršaloch. Prirodzene i tu to niekedy pôsobí prehnane, nevierohodne a pre jeho kolegov ponižujúco. Oni ho však berú aj tak a keď je za chválenkára, cítim v tom kus predstierania a sebairónie. Bohužiaľ vždy, keď sa vráti domov a začne rozhovor s dcérou, túžim po vstupe do strižne. Ten ich vzťah je taký americký, až je pre našinca nestráviteľný. Ale inak fajn seriál s množstvom bonmotov. ()

wOOzIe 

všetky recenzie používateľa

Možná taková trochu modifikace house, nebo asi není , ae vypadá tak... Ale to vubec nevadí , protože si myslim že se seriál povedl. Neohrožený právník, který vždycky každeho setře atd:-)....Myslím žře spousty lidí seriál dost podceňuje... Dal bych možná i pět, ae to bych zase nebyyl uplně objektivní já.... ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (3)

  • Celý seriál bol na hrane zrušenia ešte dávno predtým, než sa vôbec začal natáčať. Všetko sa zmenilo až po tom, ako sa k pilotnému dielu upísal James Woods. (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie prebiehalo výhradne v Los Angeles, prevažne v Hollywoode. (Real Tom Hardy)
  • Počas prvej série sa frekventovane spomína meno Brian Cutler. Postavu sme v sérii nevideli ani raz, no má sa jednať o nového okresného prokurátora. Keď ho v druhej sérii stvárnil Kevin Pollak, volal sa Leo Cutler. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama