Reklama

Reklama

Ajťáci

(seriál)
Ukážka z filmu 5
Veľká Británia, (2006–2010), 9 h 29 min (Minutáž: 22–26 min)

Hudba:

Neil Hannon

Hrajú:

Chris O'Dowd, Richard Ayoade, Katherine Parkinson, Christopher Morris, Matt Berry, Noel Fielding, Dolly Wells, Alice Lowe, Belinda Stewart-Wilson (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

V přeplněném a nevzhledném suterénu, hluboko v útrobách budovy Reynholm Industries se skrývají Roy a Moss - pracovníci oddělení informačních technologií, zlořečení i vysmívaní svými bezohlednými kolegy. Jejich život ve světě serverů a protipožárních překážek je násilně přerušen příchodem nové personální manažerky Jen, která toho ví o počítačích asi tolik jako lama (nebo kterýkoliv jiný sudokopytník). Jen nemá zájem pracovat v ubohém suterénu a Roy s Mossem nechtějí pracovat pod někým, kdo nerozumí BASICu a nikdy neslyšel o dvojkové soustavě. Časem však přijdou na to, že mít jako vedoucí ženu, může mít i své výhody. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Melios k tomuto seriálu (7)

Ajťáci (2006) 

Krátke rýchle a rovnako uletené ako Červený Trpaslík ,čo viac si priať? Možno tak to ,aby ten seriál bežal ďalej a neskončil štvrtou sériou. Nebudem sa ani pokúšať vám povedať o čom vlastne tento seriál je a ,na čo spolieha ,pretože Ajťáci sa vysveľujú približne rovnako ťažko ako Red Dwarf bez toho ,aby som neznel ako úplný Ma GoR.... 85% - užijete si ak máte radi humor alá Monty Python. ()

Série 1 (2006) (S01) 

Po pilotnom diely som nečakal nič moc zábavného ,ale pokiaľ máte radi vtipy alá Red Dwarf alebo Stopárov sprievodca Galaxiou (ako ja) tak si prídete na svoje. Na prvú sériu to celkom ušlo len si prajem ,aby aj zbytok seriálu stál za to....a aby som ho hlavne našiel aspoň v HD 😂 ()

Včerejší odpad (2006) (S01E01) 

Pilot bol v pohode. Nič revolučného. Pár vtipov padlo. Bolo to vtipné ,ale čakám na rozjazd. Zatiaľ to vyzerá sľubne tak dúfam ,že sa to nepokazí. Pokiaľ by sa to nepokazilo ,tak by z toho mohol byť pekný seriál alá Červený Trpaslík alebo filmy od Monty Pythonovcov.... ()

Série 2 (2007) (S02) 

Druhá séria nadviazala správne na prvú a šialenosť zvyšuje na nebezpečne vysoký režim. Začne to divadelnou gay-hrou menom GAY (u mám rád ptáky som sa nasmial ,ale Royova príhoda s vozíkom ma rozosmiala viacej) ,pokračuje šéfovou samovraždou a končí sexuálnym zneužívaním zo strany nového šéfa. Ak sa vám zapáčila prvá sezóna ,druhá sa vám bude páčiť tiež. 90% za Mosov predinštalovaný Linux Ubuntu. ()

Série 3 (2008) (S03) 

Ani tretia sezóna nezaostáva a dokazuje ,že sa level šialenosti vždy dá posunúť ešte vyššie. V tejto sérii najdete všetko od eletrických terniek ,cez vykradnutie banky až po Geek Kalendár. Ak ste sa v seriáli dostali až sem a doteraz vás to bavilo ,bude vás to baviť aj naďalej. 90% ()

Série 4 (2010) (S04) 

Krásne vyvrcholenie typicky Britského suchého seriálu ,ktorý svojim starším sezónam hanbu nespraví. Naopak diel Taliančina pre začiatočníkov to dotiahla omnoho ďalej než akýkoľvek iný diel. Len je škoda že je to také krátke. Prial by som si aby to malo aspoň 20 sérií nech mám toho zásoby na 100 rokov. Vlastne, niekedy je proste lepšie skončiť v tom najlepšom. Som zvedavý čo mi prinesie finálny epilóg natočený po troch rokoch... ()

Súvisiace novinky

The IT Crowd dostane americký remake

The IT Crowd dostane americký remake

17.12.2017

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, Američané už stihli předělat desítky britských seriálů. Určitě jste slyšeli minimálně o House of Cards a Kanclu, a nyní je na řadě The IT Crowd. Televizní kanál NBC ho… (viac)

Reklama

Reklama