Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový názov)
  • Veľká Británia Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(viac)

Recenzie (76)

Hellblazer 

všetky recenzie používateľa

Veľká zábava a k tomu riadne nechutná zábava, čo ma samozrejme teší a také vŕtanie do riťky je fajn, len škoda, že bola chlapská. Trochu trápny dedinský humor občas sral, ale napríklad banánová šupka ma docela pobavila a tým pádom som zrejme ešte nevyvinuté, sprosté, malé decko. Niektoré scény sú skutočne úžasné ako napríklad kombaj, sex panica s mimozenšťankou, prípadne kosačka čo pripomenie staré filmy Petra Jacksona. Postavy sú velice funny ako napríklad moderátorka, ktorá si myslí, že vie moderovať a preto je obľúbená, ale všetkým ide len o to, o čo aj mne a to pozerať jej do výstrihu. Natáčané na digitálnu kameru so zmyslom pre efekt a vizuálne ako ušité pre tento film. Celkovo by som to neporovnával s Braindead alebo Bad Taste ako plno recenzistov v zahraničí, pretože tomu sa určite nevyrovná, ale aj tak vás tento blbý, sprostý Bčkový film spoľahlivo pobaví. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

zo začiatku som si bol hodnotením tohto filmu skoro istý, no ako film pokračoval a začal vyťahovať svoje tromfy z rukáva, moja pôvodná mienka sa vylepšovala a alieni jakea westa v mojich očiach rástli na scéne . . . keď prirovnáme hodnotené filmy k nákladiakom vezúcim náklad piatich hviezdičiek, pričom na začiatku cesty majú plný náklad a záleží od filmu/nákladiaku, či si náklad cestou od začiatku filmu až po koniec svoj náklad udrží poprípade počas cesty časť nákladu stratí (to závisí od kvality cesty, po ktorej sa film vybral, zručnosti šoféra, spôsobe upevnenia nákladu a podobne . . .), tak nákladné auto Evil Alien malo veľmi ťažký začiatok, počas ktorého stratilo väčšiu časť nákladu, no zhruba v polovici filmu sa dostalo na cestu, ktorú vodič ovládal dokonale, preto nielenže žiadne ďalšie straty nenastali, ale dokonca na malej zastávke ešte doplnil nový náklad . . . keby sa v úvode vyhli pár zbytočným nechutnostiam a rozpočet a produkčné snahy nasmerovali v prvej polovici iným smerom a ustriehli aj roztržitú technickú stránku (raz to vyzerá ako reklama, raz ako porno, raz ako seriózny vizuál) a opravili pár ďalších kiksov, bolo by to úplne super . . . tak je úvod filmu a pár menších chybičiek krásy ako pomyselná kovová guľa, ktorá znemožňuje ladnú chôdzu celému výslednému filmu . . . ale vo výsledku som bol spokojný aj s gore efektmi aj so správnou dávkou nápadíkov (mačety, luk a šípy, kriketová pálka, kríže, motorové píly, kosačky, kombajny, dokonca záasah chrbticou . . .) a aj pomerne nápadité "hefty" "flipy" a hlášky (ako napríklad: "Jesus is missing") a pár pekných buchtičiek, hehehe . . . svojich fanúšikov si tento nenápadný britský masaker nájde, ja možno nebudem nejaký skalný, ale celkom som sa zabával ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Sranda musí byť, aj keby matičku Zem napadla invázia zlých mimozemšťanov. Inšpirácia rannými gorefestami Peťa Jacksona je viditeľná, čo len kvitujem a bavím sa. Snímok upaľuje v splatter komediálnom štýle vysokou rýchlosťou, ale občas riadne ukĺzne na banánovej šupke a spadne do tekutého hnojiva. Predsa, ale nadpriemer. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Jaká smrt může být horší než anální sondou? Nevím, jestli je snímek poctou všech možných sci-fi a horrorů (Vetřelec, E.T., Braindead, Bad Taste, Total Recall - trojprsatka, Moucha, Invaders from Mars a spousta dalších...), nebo jejich vykrádačkou. Po pěkném začátku (kopulace zakončená únosem mimozemšťany) následuje chvíle před rozjezdem. Televizní kamera, plkání, a...farma na ostrově, TV štáb pasoucí po mimozemšťanech, nevydařený rozhovor s unesenou, přílet kosmické lodi. Nu, a pak už jen lítají hlavy, ruce, střeva krav, mimozemšťanů i lidí. Motorová pila, opakovačka, mačeta, mikrofon...kombajn. Čirá radost štábu z masakru, který rozpoutali! Jatka okořeněná divokým sexem spějící k záhubě všech...asi...veselé, rozcákané, laciné a oddechové. p.s. nejhezčí je odkaz na Kanibaly a jejich kůl... ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Ještě než West natočil další díl do série tykvohlava Pumpkinheada a ještě než natočil jeden z nejlepších hororů roku 2009 Doghouse, zkoušel to s mimozešťanama. Film bych spíše doporučil fanouškům sci-fi žánru a hororovým filmům. A to zejména díky plno odkazům na klasické filmy typu Evil dead. I když efekty pokulhávají a kamera taky(takový Trash) tak West dokazuje že je zručný režisér a vynahrazuje to svou naprostou volností, kde jinde uvidíte sex s mimozešťanem nebo naprosto totálně nejlepší scénu s kombajnem masakrující mimozešťany za doprovodu country hudby? ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Súvisiace novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (viac)

Reklama

Reklama