Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pedra José Donosa (Andrés Garcia) čaká jeden z najšťastnejších dní v jeho živote. Nerozladí ho ani nepríjemný a nevysvetliteľný sen o čudnom mladíkovi. O pár hodín sa predsa stane jeho ženou krásna a inteligentná seňora Isabel Arroyová (Lorena Rojasová). Donosovi vôbec neprekáža, že má takmer sedemdesiat a jeho priateľka o polovicu menej. Je presvedčený, že Isabel je žena jeho života, a že si ho berie z lásky a nie pre peniaze. Donosa príde pred obradom varovať jasnovidka Gaitana - za nič na svete sa nesmie oženiť, inak to veľmi oľutuje. Donoso ju však nepočúva. Za doterajšie služby sa jej poďakuje a vyplatí jej štedré odstupné. Donosova dcéra Angela (Vanessa Villela) dostane od otca list, v ktorom sa jej snaží vysvetliť dôvod svojho konania. Chce otca od sobáša odhovoriť, ale je neskoro... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (8)

  • Mario Cimarro je známy svojou agresivitou a namyslenosťou, vďaka čomu nikdy nevychádza s hereckými kolegyňami. Tak to bolo aj v tomto prípade, keď štáb počúval od herečky Loreny Rojas neustále sťažnosti. Vďaka vzájomnej nenávisti odmietla Lorena účinkovať v pokračovaní a bola preobsadená Mariovou ženou Nataliou Streignard. Po ich rozvode to však štáb definitívne vzdal, a tak sa pokračovanie nikdy nenatočilo. (matthew.17)
  • Uvodní píseň, která nese název "El Cuerpo del Deseo", nazpívala dnes již zesnulá herečka Lorena Rojas, která si zde zahrála hlavní hrdinku Isabel. (fiLLthe3DD)
  • Rezidence, v níž se tato telenovela odehrává, se nachází na Floridě – okres Broward County, čtvrť Southwest Ranches, adresa Hacock Road 5550. Dům se mimo jiné objevil i v další produkci společnosti Telemundo s názvem El Fantasma de Elena (od r. 2010). (fiLLthe3DD)
  • Seriál se stal poměrně velkým hitem v Pákistánu. Tamní diváci přitom nemají o španělsky mluvené seriály příliš velký zájem a dávají přednost turecké tvorbě. Například španělsky mluvená telenovela La casa de al lado (od r. 2011) se v Pákistánu stala naprostým propadákem. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama