Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratrům přijde e-mail od Franka, ve kterém stojí, že pokud tento dopis dostali, tak je pravděpodobně mrtvý a někdo mu hacknul pevný disk. V e-mailu je také určeno místo, kde se disk nachází – ve společnosti Dicka Romana, která je plná lidí a Leviathanů. Mezitím Dick svěří disk mladé ajťačce Charlie, která je nejlepší v oboru. Charlie odhalí tajemství společnosti a rozhodne se utéct z města. Sam a Dean ji najdou dřív a řeknou ji, že potřebují její pomoc. Charlie neochotně souhlasí a vydá se do společnosti rozšifrovat zbytek disku. Poté, co bratrům pošle soubory, je na cestě zpět za bratry zastavena Dickem. Bratrům dojde, že je něco v nepořádku a vydají se jí pomoct. (Varan)

(viac)

Zaujímavosti (16)

  • Charlie (Felicia Day) má na svojom notebooku pozadie Arwen. Je to postava z trilógie Pán prsteňov. (Pat.Ko)
  • Nakoniec sa ukáže, že meno Charlie (Felicia Day) nie je jej skutočné meno. Jej falošné meno je odkazom na Raya Bradburyho, autora sci-fi, keďže jej celé meno je Charlie Bradbury. (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde boli spomenutí Donald Trump a Joe Biden. (Pat.Ko)
  • Názov epizódy odkazuje na knihu „The Girl With the Dragon Tatto“ od Stiega Larssona. Je to kniha o ženách s hackerskými schopnosťami. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Slumber Party (2013) (epizóda) (S09E04)

  • Na počítači Charlie (Felicia Day) je vidieť niekoľko odkazov na predchádzajúce epizódy: na uzamknutej obrazovke má mapu fiktívnej krajiny Moondoor z epizódy LARP and the Real Girl, potom počítač odomkne tým, že na obrazovke nakreslí písmeno "H", možno narážka na jej lásku k Hermione z knižnej série "Harry Potter", čo bolo odhalené v epizóde The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo. Je tu tiež ikona pre aplikáciu s logom seriálu - čo by sa mohlo považovať za "narušenie štvrtej steny" a vtipný detail, ale tiež by mohla odkazovať na knihy "Supernatural" v rámci seriálu, ktoré napísal Chuck Shirley pod pseudonymom Carver Edlund. Už predtým povedala, že knihy sú k dispozícii online a táto ikona by mohla byť zbierkou e-kníh; nie je to až taká nepravdepodobná myšlienka, keďže okamžite diskutujú o týchto knihách. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Pac-Man Fever (2013) (epizóda) (S08E20)

Reklama

Reklama