Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wellsová (Jessica Alba) je známa losangeleská koncertná huslistka, ktorá v detstve nešťastnou náhodou prišla o zrak. Transplantáciou očí však dostáva druhú šancu. Konečne nastal jej čas. Po operácií sa všetko zdá byť v poriadku. S pomocou lekára Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a svojej sestry Helen (Parker Poseyová) sa začne Sydney znova zapájať do bežného života. Jej šťastie však vydrží len krátko. Začínajú sa jej zjavovať temné postavy a desivé predstavy. Jedná sa o následky operácie, alebo si len mozog zvyká na zrak a príznaky sú výsledkom jej fantázie? Ale čo ak je to všetko skutočné? Rodina a priatelia začnú pochybovať o jej príčetnosti, no Sydney čoskoro zisťuje, že lekár jej otvoril dvere do desivého sveta, ktorý okrem nej nikto iný nevidí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (223)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Typický horor pre tupú americkú mládež. Remakovat Oko bol strašný krok pre doteraz skvelých režisérov(ich Ils je 100%-tná záležitost). Film len každou scénou kopíruje skvelý originál a nemá čo nové ponúknut. Totálne bez atmosféry s pár lakačkami, ktoré sú nehorázne predvídatelné. Jessica Alba je strašná koza a dostal som od nej to čo som čakal, nič. Ako som predvídal, zbytočný film. 30% ()

kOCOUR 

všetky recenzie používateľa

Změť jednoduchých nápadů a "hlubokých" dialogů v remakeu, který chvályhodně střídá asijské reálie za americké, ale klíčové scény kopíruje naprosto chladně a nezanechává žádný osobitý otisk. Jessica Alba se snaží o oduševnělé charakterní herectví a půlka kina padá smíchy pod sedadla (už nikdy, prosím). Průhledné až na půdu už z trailerů a plakátu, bohužel to trvá celých 90 minut. Kandidát na nejzbytečnější film roku. ()

Reklama

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Áno, ďalší skvelý remake klasiky... Jessica Alba vyzerá fajn, ale nikdy nebude vedieť hrať, aj keď tie čočky vyzerali dobre... až 3 režiséri sa spotrebovali na tento horor...uf to je moc. Už podľa ukážky to vyzeralo na nudu...a nudy sme sa dočkali...autori si zobrali z originálu len postavu herečky a jej malý "problém"...a to je chyba...koniec je celý zlý (odporúčam originál)...nemám rád "Happy End"... no proste nerobte to...neničte ázijské horory...radšej ich netočte a robte pre mňa za mňa Vreskot 7 alebo Čelušte 5, len nekazte tieto filmy. P. S. Jessica je fajn, ale najradšej by som ju poslal niekam.... ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to až tak zlé..!Síce som nevidel originál,ale tieto oči ma dokázali"vystrašiť"!Všetko by bolo OK až na ten koniec!Scény majú dostatok napätia a atmosferický spad,ktorý dotvára výsledné zobrazenie.Vadil mi však konečný hrdinský patos a scénar Jessici Alby,ktorá sa natoľko snažila až to pokazila!Silné 2* ()

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Nějak nechápu, proč musí být ve všech USA remacích asijských duchařin napětí nahrazováno digitální havětí, proč hlavní ženskou roli hrají modelkoidní kozy a proč jsou zásadní scény zkopírovány tak zoufale bezkrevným způsobem. O všelijakých barevných filtrech a videoklipovém střihu nemluvě. Jinak je tohle Oko celkem ucházející, což je ale nejspíše způsobené tím, že originál jsem viděl už před několika lety. A ten happy end je na facku! Vždyť kolik původní dílo těžilo z jeho relativní absence... 3/10 ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)

Reklama

Reklama