Reklama

Reklama

Pán času - Série 11 (2018) (séria)


The Tsuranga Conundrum (S11E05)

(epizóda)

Obsahy(1)

Po zasažení sonickou minou se Doktorka s přáteli dostávají do vesmírné nemocnice Tsurangy – tisíce světelných let od domova. Prvně se vše zdá být v pořádku, to ale pouze do doby, než zjistí, že na lodi pravděpodobně nejsou sami. Tsurangu totiž infiltroval mimozemský tvor Pting, který rozhodně nemá v plánu pasažéry nechat naživu. (MrMartinTm)

(viac)

Recenzie (6)

sirien odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

what? Tenhle díl je totální splácanina. Naprosto nesmyslný postavy a absolutní esence scénáristický lenosti - stupidní deus ex machina v podobě nekonečné série náhod co drží děj v pohybu v kombinaci s totálně debilnim a nesmyslnym monstrem a totálně pitomym dějem v příběhu bez jediné smysluplné pointy... nic v tom díle nedává smysl a všechno tam je neskutečně samoúčelný. Děti ve škole dokážou vymyslet lepší příběh. Když sem to dokoukal tak to bylo otravně zmatečný a divný a o ničem, zpětně mi to přijde jako urážka libovolného aspoň trochu inteligentního diváka. ()

albionlady 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ašpirant na jednu z najhorších epizód DW ever. Hrozná hudba, cez ktorú poriadne nebolo počuť nekonečné dialógy postáv, nezaujímavý mimozemšťan, jednotlivé scény pôsobili trhane, akoby na seba ani nenadväzovali. V novej sérii (ktorá mi, mimochodom, prvé 3 epizódy pripadala veľmi vydarená) mi prekáža aj kamera -- v kuse poskakuje a iritujú ma časté zábery zblízka na tváre postáv. V tejto epizóde bolo okrem toho milión vedľajších postáv, ktoré boli pomerne zbytočné a nedotiahnuté (nepochopila som, načo bola dobrá línia s tehotným chlapom. Napadlo mi, že tesne pred napísaním scenára Chibnall pozeral film s tehotným Schwarzeneggerom a povedal si, že niečo podobné chce mať aj v Doctorovi Who). Hrozná nuda. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama