Reklama

Reklama

Dr. House - Série 2

(séria)
Dráma / Mysteriózny
USA, (2005–2006), 17 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvorcovia:

David Shore

Kamera:

Roy H. Wagner

Hrajú:

Matt McKenzie, Jim Hoffmaster, Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Jennifer Morrison, Jesse Spencer, Sasha Pieterse, Randall Park (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(24)

Zaujímavosti (92)

Dr. House - Prijatie (2005) (epizóda) (S02E01)

  • Na konci je Clarence (LL Cool J) vyvezený z nemocnice. Väzeň alebo nie, stále by sa od neho vyžadovalo, aby opustil budovu na invalidnom vozíku. (Pat.Ko)

Dr. House - Pitva (2005) (epizóda) (S02E02)

  • Andie (Sasha Pieterse) mala dosť chemoterapií, no napriek tomu má obočie a mihalnice. Po toľkých chemoterapiách by jej vypadli. (Pat.Ko)

Dr. House - Oteckov synáčik (2006) (epizóda) (S02E05)

  • House (Hugh Laurie) má na sebe novú koženú bundu, na pravej strane bundy je nápis "KTAI Sports", no o pár minút neskôr sa nápis na bunde zmení na "RTAI Sports". (Pat.Ko)

Dr. House - Spin (2006) (epizóda) (S02E06)

  • Keď Chase (Jesse Spencer) odstraňuje pacientovi vzduchovú bublinu z pľúc, nemá rukavice, ale o malú chvíľu ich zrazu má. (Pat.Ko)

Dr. House - Chyba v komunikácii (2006) (epizóda) (S02E10)

  • Na konci sa Foreman (Omar Epps) pozrie na krvný náter, ktorý ukazuje pohyblivého parazita, a hovorí, že je to malária. Maláriu nespôsobuje pohyblivý parazit. Zobrazený parazit vyzerá ako treponema pallidum, ktorá spôsobuje syfilis. (Pat.Ko)

Dr. House - Havária (2006) (epizóda) (S02E12)

  • House (Hugh Laurie) hovorí, že galvanometer vynašiel belgický lekár menom Einthoven. Einthoven bol v skutočnosti Holanďan. (Pat.Ko)

Dr. House - Poker (2006) (epizóda) (S02E17)

  • Keď Ian (Carter Page) má zástavu srdca, jeho ruky sú medzi zábermi raz na bruchu a raz na bokoch, a taktiež jeho ruky sa hýbu, aj napriek tomu, že je v bezvedomí. (Pat.Ko)

Dr. House - Poker (2006) (epizóda) (S02E17)

  • Keď Dr. House (Hugh Laurie) príjme malého chlapca pre podozrenie z rovnakej choroby ako jeho dávneho pacienta, vyťahuje kartu pacienta a na nej je meno Ester Doyle. Neskôr však jej meno na tabulu píše ako Esther. (belinko)

Dr. House - Tápanie (2006) (epizóda) (S02E15)

  • House (Hugh Laurie) si poslechne záznamník, který ohlásí jednu novou zprávu. Když House zprávu smaže, vidíme v detailním záběru na displeji záznamníku číslo 2. (pufina)

Reklama

Reklama