Reklama

Reklama

Obsahy(1)

House má veľmi nepríjemnú príhodu s pacientom chorým na AIDS. Dôjde medzi nimi k veľmi búrlivej výmene názorov, pacient spadne a dostane sa do šokového stavu. Na Housea padá veľmi škaredé podozrenie, že jeho stav zapríčinil. Pri ďalšom liečení sa zistí, že pacient trpí parazitmi, ktoré získal na love líšok. Tie kedysi lovil so svojím otcom. Ten dnes trpí údajnou cirhózou pečene. Jeho stav však práve spôsobujú, tak ako v synovom prípade, rovnaké parazity. House sa snaží získať svoju bývalú ženu Stacy a rozvrátiť jej vzťah s manželom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

“You're not going to poll Chase?” “I'm not an idiot.” “Obviously not. Who doesn't sleep with a drugged out colleague when they have a chance?” Jedna z najuletenejších, najnerealistickejších & najkomickejších epizód, akú v tomto seriáli pamätám. DG: echinokokóza ()

Reklama

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

  • House (Hugh Laurie) chytí loptu vo svojej kancelárii rovnakým spôsobom, ako to urobil kapitán Hilts (Steve McQueen) vo filme Veľký útek (1963). Neskôr dá meno Steve McQueen myši, ktorú sa snaží chytiť. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama