Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Housea zaujme prípad Clarencea, väzňa z cely smrti, ktorému očividne zostáva pár dní života. Podarí sa však zistiť, že Clarence vo väzení pil atrament do tlačiarne, pretože sa chcel zabiť. House neutralizuje metanol z atramentu etanolom vo whisky. Tým mu zachráni život. Potom sa zameria na zistenie príčin, ktoré Clarencea viedli k vraždám, a zistí, že má nádor, ktorý v nepravidelných intervaloch vypúšťa do tela veľké množstvo adrenalínu, ktorý spôsobuje veľkú zúrivosť a násilnícke sklony... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Silný úvod nové řady. Pěkná epizoda pro Foremana, kdy je při práci konfrontován s někým, kdo mu připomíná, jak mohl sám skončit, kdyby mu nevyšla medicína. Zajímavý medicínský případ, nejlepší je začátek, kdy se Clarencovi zjevují jeho zabité oběti. Ta linie se smrtelně nemocnou mladou ženou, se kterou se Cameronová spřátelí, mi tam vždycky přišla navíc. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (8)

  • Päť stupňov umierania, o ktorých House (Hugh Laurie) hovorí, sú výsledkom pozorovania psychologičky Elizabeth Kubler-Rossovej. Sú to: popieranie, hnev, vyjednávanie, depresia a prijatie. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama