Reklama

Reklama

Dr. House - Season 2 (2005) (séria)


Chyba v komunikácii (S02E10)

(epizóda)
  • Slovensko Nedorozumenie (viac)

Obsahy(1)

Novinár Fletcher Stone odpadne na rozlúčke svojho kolegu a buchne si hlavu o stôl. Keď príde k sebe domov, jeho vety nedávajú zmysel a tak radšej navštívi nemocnicu Princeton Plainsboro. Keďže House a Stacy sú mimo mesta, tím sa usiluje vyriešiť tento prípad bez neho. Medzitým, House a Stacy pochopia, že k sebe stále niečo cítia a keďže sa na Baltimore blíži búrka a ich let je zrušený, sú nútení stráviť spolu noc v hoteli. Fletcher si myslí, že hovorí normálne a beznádejne sa snaží komunikovať s Foremanom, Cameronovou a Chaseom, ale tí nevedia rozlúštiť, čo im chce povedať. Stav jeho orgánov sa rýchlo zhoršuje, tak sa obrátia na  Housea, aby im pomohol rozlúsknuť kód nezrozumiteľných viet a tým zachránil život Fletcherovi skôr, ako bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (2)

Zaujímavosti (7)

  • Na konci sa Foreman (Omar Epps) pozrie na krvný náter, ktorý ukazuje pohyblivého parazita, a hovorí, že je to malária. Maláriu nespôsobuje pohyblivý parazit. Zobrazený parazit vyzerá ako treponema pallidum, ktorá spôsobuje syfilis. (Pat.Ko)
  • V scéne, kde sedia spolu Dr. House (Hugh Laurie) a Stacy (Sela Ward) na letisku, sa pero v jednotlivých scénach objavuje Stacy za uchom, v ústach, alebo úplne mizne. (belinko)

Reklama

Reklama