Reklama

Reklama

Recenzie (8)

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

...tak nakoniec očakávaný happy end....ale veď tak to má byť,malo by byť....faktom je,že ani výborný scénarista Jaroslav Dietl veľa priestoru tu nemal-ono téma ide kombajnová brigáda na žatvu po poľnohospodároch - či už to boli Štátne majetky -ŠM alebo JRD(JZD) -Jednotné roľnícke družstvá - no čo tam už aký príbeh-pointa tak niečo sa snažil scénarista "vypotiť" ,ale moc mu to nešlo - veď preto iba 7 častí - väčšinou písal 11.-12.dielov...no snaha bola i poľnohospodári mali svoj seriál za socializmu (nemalo to ani vtedy extra ohlas...oproti Žene za pultom sa to nedalo ani len porovnať) ....a ostalo len retro spomienka-povedzme....slabé podpriemer..... ()

Rattlehead 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Boj o zrno jsme vyhráli". Hartl vyznal lásku Kořínkové, arcilotr Straka jel nuceně domů, takže to všechno nakonec dobře dopadlo. Docela lituji, že seriál nemá více dílů, uteče to jako voda. A celá ta laskavá vesnická atmosféra, to člověk v dnešní době bohužel už nezažije (a už vůbec ne v seriálu). ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zahajuje sa dramatickou schôdzou, kde vyjdú najavo Samekove fušky a nezodpovednosť, členovia brigády sa konečne postavia za Hartla, ale riaditeľa nakoniec presvedčí až vyjadrenie na okrsku VB a tak nakoniec odvolá, čo odvolal. "Jen to dopovězte soudruhu řediteli, já počkám, až bude různé." Máme tu tiež trochu romantiky v najlepšom veku a staré ustupujúce novému. "Hochu, ať mě nikam nevozej, já chci umřít tady!" Poslednú štvrťhodinu už zaberajú dožinky, sviatočné obleky, tradičné kroje, sprievody, dychová hudba, koláče a kolotoče, sumarizovanie úspechov, vzdávanie vďaky a dorovnávanie a ukončovanie nedorovnaného a neukončeného. ()

Ziral 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak toto se Dudkovi a hlavně Dietlovi vymklo. Napřed Punčochář se na mýtiku nechá slyšet jak musel vymněnit pneumatiku, která byla zničená až na kolikátá kord a najednou ta zničená pneumatika byla důvodem převrácení kombajnu ve svahu. Tak kdo je zde za debila ??? ()

anycool25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To Ziral : V seriálu jasně padlo, že pneumatiku měnil když kombajn stavěli zpět na kola. Takže je vše v pořádku a jen jsi nepochopil jak to bylo myšleno. Pneumatika byla přícina převrácení a Punčochář pneumatiku měnil až když kombajn vrátili zpět na kola. ()

Reklama

Reklama