Reklama

Reklama

Recenzie (8)

Rattlehead 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Boj o zrno jsme vyhráli". Hartl vyznal lásku Kořínkové, arcilotr Straka jel nuceně domů, takže to všechno nakonec dobře dopadlo. Docela lituji, že seriál nemá více dílů, uteče to jako voda. A celá ta laskavá vesnická atmosféra, to člověk v dnešní době bohužel už nezažije (a už vůbec ne v seriálu). ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zahajuje sa dramatickou schôdzou, kde vyjdú najavo Samekove fušky a nezodpovednosť, členovia brigády sa konečne postavia za Hartla, ale riaditeľa nakoniec presvedčí až vyjadrenie na okrsku VB a tak nakoniec odvolá, čo odvolal. "Jen to dopovězte soudruhu řediteli, já počkám, až bude různé." Máme tu tiež trochu romantiky v najlepšom veku a staré ustupujúce novému. "Hochu, ať mě nikam nevozej, já chci umřít tady!" Poslednú štvrťhodinu už zaberajú dožinky, sviatočné obleky, tradičné kroje, sprievody, dychová hudba, koláče a kolotoče, sumarizovanie úspechov, vzdávanie vďaky a dorovnávanie a ukončovanie nedorovnaného a neukončeného. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

...tak nakoniec očakávaný happy end....ale veď tak to má byť,malo by byť....faktom je,že ani výborný scénarista Jaroslav Dietl veľa priestoru tu nemal-ono téma ide kombajnová brigáda na žatvu po poľnohospodároch - či už to boli Štátne majetky -ŠM alebo JRD(JZD) -Jednotné roľnícke družstvá - no čo tam už aký príbeh-pointa tak niečo sa snažil scénarista "vypotiť" ,ale moc mu to nešlo - veď preto iba 7 častí - väčšinou písal 11.-12.dielov...no snaha bola i poľnohospodári mali svoj seriál za socializmu (nemalo to ani vtedy extra ohlas...oproti Žene za pultom sa to nedalo ani len porovnať) ....a ostalo len retro spomienka-povedzme....slabé podpriemer..... ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama