Reklama

Reklama

Bulšit

  • Slovensko Stop tínedžerským filmom! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlásenie školského rozhlasu na strednej škole Johna Hughesa neúprosne oznamuje žiakom začiatok nového študijného roka. Jej futbalovému mužstvu sa už síce dlhší čas nedarí, zato Miss školy sa stali obľúbené siamské dvojičky Kara (Samaire Armstrong) a Sara (Nectar Rose) Fratelliové. Medzi ďalšie senzácie sa iste zaraďuje aj odporná záchodová explózia počas vyučovacej hodiny, patetická báseň Rickyho Lipmana (Eric Jungmann) s názvom „Desať vecí, ktoré milujem na Janey Briggsovej“, a príprava pôvodného školského muzikálu. Spomínaná Janey Briggsová (Chyler Leigh) nosí okuliare a špinavé montérky, takže ju nikto v škole nemá rád. Práve v nej sa však ukrýva skutočná krása... Popredný hráč školského futbalového tímu Jake Wyler (Chris Evans), ktorého všetci milujú, sa s kamarátmi staví, že z nej urobí kráľovnú maturitného plesu. O rozruch sa postará aj deväťdesiatročná reportérka Sadie Agatha Johnsonová (Beverly Polcyn), ktorá prenikne do školy a vydáva sa za študentku. Pozornosť upúta i sexi študentka Areola (Cerina Vincent), ktorá je tu na výmennom študijnom pobyte a so všetkými sa ochotne delí o svoje cudzokrajné skúsenosti. Stane sa objektom túžby všetkých prítomných... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (505)

Kordus 

všetky recenzie používateľa

Není dobré dávat na rady dobrých kamarádů. Protože pak vám mohou doporučit filmy, které oni sami považují za božské komedie, leč pravda je tam venku... A tak jsem na jedno takové doporučení viděl filmy Bulšit a Klub Sráčů. :) Děkuji, už nikdy více :) Ale přesto mi nějaká věc na tomhle filmu byla sympatická a když porovnám s KS... neměl bych dát spíš dvě hvězdičky ??? ()

zdepapepa 

všetky recenzie používateľa

Nechápu co proti tomuhle filmu všichni mají. Nejspíš neznají předlohy, které víceméně tenhle film jasně vykrádá, ovšem na správných místech přitlačuje na pilu, že je to skutečně vtipné. Ovšem člověk musí dávat pozor a mít určitou znalost trop a figur z tohoto žánru, aby skutečně docenil kvalitu tohohle snímku. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa

Už jenom název střední školy Johna Hughese je z druhu těch vtípků, které běžný tuzemský divák zřejmě nepochopí.. a bohužel jich je celá plejáda!! Děj je samozřejmě jen mixem vtipných scének (mnohem větší potenciál tu ale byl), které se dotýkají nespočtu teenagerských filmů z dob minulých (American Pie, She´s All That, Bring It On, Cruel Intentions, 10 things..), ba dokonce i vynikající American Beauty, Grease nebo Almost Famous. Co pobaví je několik dobře mířených vtipů, kdy některé jsou skutečně vydařené, jedno muzikálové číslo, naštěstí MÁLO tělních tekutin a snad žádný hulící černoch!! Od herecké stránky se nic nečeká, ale jde o poměrně slušně hrající a sympatické hvězdičky. U řady podobně laděných filmů jsem se za tvůrce styděl mnohem víc!! ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

-Čo tu hľadáš? –Prosím? –No, mám byť na tejto párty jediný černoch. // -Fajn, už ste niekedy lízali šušku? // -V tú noc strašne lialo, cesty boli šmykľavé. –Bože, Jayne, havarovala? –Nie, rakovina. // Áno, Bulšit je v podstate ten pravý filmový (bul)šit, ale povedzme si to na rovinu; Zasmiali ste sa pri tom? Cítim sa trochu trápne, ale v mojom prípade je odpoveď rozhodne áno. Je to zaujímavé, film je takmer po celú dĺžku neskutočne trápny, ale zároveň je istým spôsobom aj zábavný. Jedno je však isté, a to, že nudiť sa pri ňom nebudete. Objektívne sa to veľmi hodnotiť nedá; v rámci dnešných exkrementných paródií je to zaiste akýsi nadpriemer, ale ten, kto berie pojem film predovšetkým ako druh umenia by v podstate nemal čítať ani tento komentár. Skúste sa nad ničím nezamýšľať a prehliadnuť tých niekoľko nechutností a s trochou šťastia sa príjemne pobavíte. Nebyť toho, že mnohé filmy, ktoré Bulšit paroduje sú v skutočnosti zábavnejšie, možno by som prihodil ešte jednu hviezdičku. V rámci toho, že dnešné paródie až na výnimky za veľa nestoja, musím povedať, že ma tento film vcelku prekvapil. Alebo, teda skôr nesklamal... ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)

Reklama

Reklama