Reklama

Reklama

Na konci štyridsiatych rokov minulého storočia Martha Becková a Raymond Fernandez spoločne vraždili vojnou ovdovelé ženy, ktoré odpovedali na ich inzerát v novinách. Paradoxné je, že rovnakým spôsobom sa zoznámili aj obaja zločinci. Ray podal inzerát, lenže na stretnutí so svojou obeťou Marthou sa jeho zabijacký plán nenaplnil - obaja sa totiž do seba na prvý pohľad zamilovali. Spoločne potom okrádali a brutálne vraždili zamilované vdovy, ktoré hľadali lásku na falošný inzerát. Získali prezývku Vrahovia osamelých sŕdc. Keď ich konečne vyšetrovatelia Elmer C. Robinson (John Travolta) a Charles Hildebrant (James Gandolfini) chytili, mali na svojom konte 12 obetí. Napriek tomu sa predpokladá, že skutočný počet zavraždených žien neklesol pod dvadsať. Pred súdom zločinci tvrdili, že sú nevinní, ale v septembri 1949 ich odsúdili na trest smrti a po mnohých odvolaniach 8.3.1951 zomreli na elektrických kreslách v Sing Singu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Skvelý film z obdobia kedy Amerike vládli mafiáni a samozrejme neomylní policajní detektívi ako John Travolta :-)) výborne zahral aj Jared Leto a Salma Hayek...

Morien

Morien (hodnotenie, recenzie)

Salma jako Martha Becková? A kde je jejích sto padesát kilo? (Marthiných, pro šťouraly)

frankiiee

frankiiee (hodnotenie, recenzie)

u mna 5 hviezdiciek...filmy tohto typu mam proste rad ale musim dodat ze Salma ma na tom tiez obrovsku zasluhu

fefee

fefee (hodnotenie, recenzie)

Moc slušný filmík, brutal, no ja som bol veľmi milo prekvapený...

paleaaro

paleaaro (hodnotenie, recenzie)

Prvá polovica dosť nuda. No potom už sa to rozhýbe. Z piatich pozerajúcich som do konca vydržal len ja.

Kracken

Kracken (hodnotenie, recenzie)

Celkově dobrý film, jenom mě mrzelo že se ze Salmy Hayek na konci stane grilovaný kuře.

monolog

monolog (hodnotenie, recenzie)

Formelin : romantika ne, ale gangsterka je třeba Kmotr. a tohle je kriminálka. pokud neznáš rozdíl, měl by ses nad tím zamyslet.

Gary

Gary (hodnotenie, recenzie)

nevim, jestli muzu stoprocentne duverovat reziserovi, ale Travolta s Gandolfinim v gangsterskym filmu, to vypada sakra cool.

Kuba11

Kuba11 (hodnotenie, recenzie)

Chtěl sem k tomuto bijáku něco napsat, hledal sem něco co bych se tak o tom mohl dočíst,ale anglicky moc neumim převážně ty slova na F. Ale podle fotek to vypadá na vynikající gangstersky filmy,kterych není nikdy dostatek! Hlavně s Travoltou a Gandolfinim!

Reklama

Reklama