Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (500)

Adrian

všetky recenzie používateľa

Úchylný pošuk v svojom druhom režisérskom počine ukázal, že hlavu nemá totálne vymydlenú a viaceré žánre (od exploitation až po road-movie) a ich podruhy má "napozerané" a rovnako dobre vie evokovať feelilng doby 70´s. Dialógy rezonujú v mantineloch "geniálne" až po "WTF". Miestami perfektná hra so zabehanými "pravidlami" (hlavne prehodenie rolí trpiteľ/sadista v závere), avšak na môj vkus nehorázne naťahovaná (hmm, keby bolo viacej nahotiniek so Sheri Moon, možno by som sa na celú vec pozeral inakšie ;-) ). Panoptikum úchylov celého sveta každopádne našlo svojho nového guru! P.S.: I moja dokonala maličkosť sa môže občas prekríknúť a zmýliť v úsudku :) Po druhom pozretí musím rozhodne s hodnotením hore -> vyššie zmienené pozitíva sa totiž výrazne umocnili. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Rodina, která tyto brutální činy spáchala, bude jednou provždy známá jako ´´Vyvrženci pekla“..... Taková normální rodinka po americku. Sex, hnus a mrtvoly. Abych nezapomněl – zvrhlý kecy. Nejdřív to vypadá na masový vrahy s nadsázkou. Ale zdání klame. Ženský řvou, chlapi trpěj. I když uznávám, že za tupost si i ti nevinní umřít zaslouží. Nadsázky postupně ubývá a zbyde jen úchylnej humor doprovázející utrpení, které má pobavit. A to mě nebaví. Líbí se mi styl R.Zombie, ale scénář plný oblud a mejdanů na hovno je divnej. Nic na tom nezmění ani optimistickej konec. Možná ale jen nesnáším blbý klauny! PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** Víte že? Film R.Zombie věnoval jako vzpomínku na Mathewa McGroryho, který si tu také zahrál a že za jménem Sherry Moon Zombie se ukrývá manželka R.Zombie? Sympatická žena! ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Dosť hustá zmes krvi, násilia a sexu. Úloha šerifa, ktorý ide zabijákom po krku, sadla W.Forsythovi(kvalitný herec zväčša vedľajších úloch) ako už dávno nie. Naposledy bol výborný v gangsterke Čo robiľ v Denveri, keď človek nežije (distribútori je najvyšší čas to vydať). Atmosférou a brutalitou to pripomenie Masaker motorovou pílou alebo Hory majú oči, takže nič pre slabšie povahy. Výborná cena od Vapetu, ale DVD okrem traileru neobsahuje žiadne bonusy. Zaradenie do žánru horor je aj nie je ok. Žiadne "ľakačky" sa nekonajú, len je to krvavé a brutálne.80%. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Zdá sa, že pomaly začínam prichádzať na chuť režisérskemu štýlu Roba Zombie, ktorého som doteraz registroval predovšetkým ako hudobníka. Na dráhu režiséra sa dal len nedávno. Videl som zatiaľ všetky jeho diela. Najviac som spokojný práve s "The Devil´s Rejects". Príbeh o trojici bezcitných vrahov, čo sú na úteku pred zákonom je volným pokračovaním jeho prvého filmu "Dom tisícich mŕtvol". Žánrovo je to však dosť odlišný snímok, aj keď tiež obsahuje nemalú dávku brutality a násilia. "Vyvrženci pekla" sú krvavou road movie s retro horrorovým feelingom. Záverečná video klipová scéna je výborným zakončením tohto vražedného filmového besnenia. **** ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Páni, urobíme to, prečo sme sem prišli.“ Toľko adrenalínu a filmárskeho talentu, ktorý je natrieskaný v prológu, sa väčšinou nevidí v celom filme. Danny Trejo, „Seriem ti na Groucha!“, Ken Foree, William Forsythe, „ten zasratý kapitán Spaulding“ a Rod Zombie v úžasnom tempe a s nenapodobiteľnou atmosférou nielen 70. rokov dravo pokračuje tam, kde nemali odvahu tvorcovia TEXASKYCH MASAKROV MOTOROVOU PILOU. Markíz DeSade by trpel permanentnou erekciou. ()

Galéria (118)

Zaujímavosti (22)

  • Bratr Sheri Moon Zombie si ve filmu zahrál cameo policejního strážníka v úvodní scéně. Původně byl na place jen jako návštěva, ale Rob Zombie ho postavil do záběru protože věděl, že umí dobře zacházet se zbraní. (c.tucker)

Reklama

Reklama