Reklama

Reklama

Will Ferrell (Vánoční skřítek, Mládí v trapu) hraje hlavní roli v uběhané komedii o hypersoutěživém světě ligy malého fotbalu. Phil Weston (Ferrell) je normální, průměrný chlap, který se celý život musí vyrovnávat se svým extrémně soutěživým otcem Buckem (Robert Duvall). Phil se stane trenérem fotbalového týmu, v němž hraje jeho desetiletý syn. Dostane se tak do přímého střetu s otcem, který trénuje svého mladšího syna v nejlepším týmu ligy. Mistrovský pohár může ovšem získat jen jeden z nich! Do hry tak vstupují nevyrovnané účty z minulosti a jak Phil, tak Buck sahají k extrémním prostředkům, jen aby získali vytoužený pohár pro svůj tým! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

ladko 

všetky recenzie používateľa

Hnusne podhodnotená Ferrellova komédia. Ok, ten námet je možno detinský a stokrát videný, ale Will z toho robí zážitok. Jeho kreácia závisláka na káve je úžasná:). Scéna keď ho vykopnú z kaviarne(Phil:"What's happening Derek, I thought we were friends." Zamestnanec kaviarne: "My name is Andy." Phil: "No, your name is Liar, 'cause you're telling lies.") a mnoho ďalších je skvelých. Typické Ferrellovské záchvaty hnevu(tu aj plaču) nemajú chybu. Ja som sa smial fakt od začiatku do konca a keď máte radi Ferrella-nenechajte sa odradiť slabým hodnotením filmu. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavná športová komédia s deťmi. Veľmi milý film, ktorý mi veľmi pripomenul ako dospelý vedia svoje potreby presadzovať cez deti a tým im znechucovať to, na čom by sa mali zabávať. Myslím, že občasné preháňanie bolo na mieste, pamätám si ako súťažne brali našu hru, keď som hrával ako dieťa futbal skoro všetci dospelý a to nielen rodičia, fanúšikovia, ale ja tréneri. Samozrejme je to infantilný, miestami tupý film, najmä pri tom stvárňovaní detí, ale je fajn. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Cekal sem takovou tu klasickou rodinnou americkou komedii se spoustou deticek a hromadou klise a traparen a nakonec me to mile prekvapilo. Celej film stoji a pada s Willem Ferrellem, kterej tady predvede svuj tradicni sortiment, takze nechybi hysterickej rev, behani bez tricka, ruzny sileny grimasy, zpivani a podobne, jenze nekdy po hodine filmu naprosto totalne zesili, zacne se vsem posmivat, vsechno rozkopavat a je naprosto giganticky brutalni, ze sem ho tak silenyho snad jeste nevidel. Co se tyce deticek, tak s podivem nejsou vubec otravny a film je skoro po celou dobu prijemnej, sviznej a vtipnej. Akorat na zaver musela bejt povinna udobrovacka a totalni happyend. ()

giovanni3 

všetky recenzie používateľa

Tak filmy co se ,,točí,, kolem fotbalu hodnotím přísněji (fotbal fakt miluji) a tento ,,film,, mne fakt nenadchl v žádném ohledu.. Ferella moc nemusím a zde ukázal proč. Navíc tým co neumí ani kopnout do balónu po příchodu 2 Italů začne vyhrávat, ale jakmile jsou Italové mimo tak hle nevyužívaný hráč dělá parádičky, miniasiat má najednou sílu dokopnout za hranici 1 metru a vše najednou šlape a hle výhra nad favority.. akce s kávou či vztah otec-syn taky bída... Jako člověk se občas zasmál ne že ne... ale za víc jak 1z5 to fakt není.. ()

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Priemerná komédia, kde niektoré scény sa míňajú komediálnym účinkom a pripadajú mi chaoticky. Taktiež aj forma rozprávania príbehu je veľmi televízna a videnie európskeho futbalu (aj keď odohrávajúca sa medzi deťmi) americkými očami tu skôr slúžilo len ako prostredie na vytvorenie už spomínaných nevydarených či vydarených gagov. O to viac ma prekvapuje účasť áčkových hercov, či už momentálne "in" komika Willa Ferrella alebo charizmatického filmového veterána Roberta Duvalla. Bez nich by táto nevýrazná komédia patriaca skôr pred televízne obrazovky na nedeľné upršané popoludnia bola sotva priemerná. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (4)

  • Dieťa na začiatku filmu, ktoré má predstavovať mladého Willa Ferrella, je v skutočnosti dievčatko. (ladko)
  • Během natáčení se herci Willu Ferrellovi narodil syn Magnus. Will se později nechal slyšet, že je tento film jeho vůbec nejoblíbenějším, ve kterém hraje, právě proto, že ho má spojený s narozením prvního dítěte. (ArsenalEagle)
  • Ve scéně, kdy Phil Weston (Will Ferrell) svolává svůj tým po sázce se svým otcem, přibíhá brankář, který si sedá. Poté následuje záběr na Phil a poté opět na brankáře, který si opět sedá. (MajkVazovsky)

Reklama

Reklama