Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Existujú dve policajné akadémie, a pretože  radnica nemá dostatok financií, jednu z nich sa rozhodne  zrušiť. Je zostavená špeciálna komisia, ktorá má po celý rok sledovať výcvik nových kadetov, metódy výuky a schopnosť využiť nabité vedomosti v praxi. Na základe výsledkov zvážia, ktorá zo škôl je lepšia a zaslúži si prežiť škrty v rozpočte. Jednu akadémiu vedie veliteľ Lassard (George Gaynes), druhú jeho rival, kapitán Mauser (Art Metrano). Keď Lassard vidí „materiál“, z ktorého by mal vycepovať skvelých policajtov, ešte nemotornejšiu zmes postavičiek ako v predchádzajúcom období, je síce zdesený, ale nakoniec dostane geniálny nápad! A tak sú tu opäť: Mohutný černoch Moses, háklivý na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, imitátor zvukov Larvell Jones, nesmelá černoška Laverne Hooksová s detským hlasom, fanatický pištoľník Tackleberry, rázna sexi seržantka Callahan a samozrejme Corey Mahoney (Steve Guttenberg). Absolventi policajnej akadémie, ktorí sa po úspešnom nasadení vracajú na pôdu školy, aby pomohli veliteľovi Lassardovi vyriešiť problém, tentoraz v úlohe inštruktorov. Musia sa vyrovnať nielen so zverencami, ale aj s množstvom nástrah a pascí, ktorými sa pokúša náročný výcvik narušiť zákerný Mauser. A ako to býva, dostanú kadeti v závere náročného výcviku príležitosť osvedčiť svoje vedomosti v praxi, keď je v priebehu honosnej párty unesený starosta mesta... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (247)

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Stará tlupa předává zkušenosti nové generaci, čili repete z jedničky a díky Sweetchuckovi a Zedovi i z dvojky. Kteří to tu táhnou, i když vlastně jejich přítomnost dává velmi malý smysl. Porce osmdesátkové humorem “anarchické” zábavy, která se pomalu chystá k přeskočení žraloka, ale pořád se drží vysoko jako předchůdci. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Reklama

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Zahlíd jsem chlívek, policejní hlídka …. Trojka patrí medzi moje 2 najobľúbenejšie diely. Filmovo sa síce nejedná o nejaký zázrak, ale gagov je tu po milújarmilu. Jednoznačne vedie vo všetkom dvojica Zed a Sweetchuck. Je to už skoro 40 rokov, ale keď ich vidím, tak sa šúľam smiechom a niektoré repliky dodnes používam v bežnom živote. Dalším jazýčkom na váhach kvality bol Proctor. Toto je prvý diel v ktorom išiel Proctor bomby. Tiež ho s radosťou parodujem. Myslím, že riadnu dávku zásluh na výsledku má práve vynikajúci český dabing. Nevidel som to v originály, ale asi po tom ani netúžim. Po stratenej dvojke šlo jednoznačne o návrat k zábave a preto to podporím veľkou dávkou hviezd. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Železo treba kuť za horúca a tým sa riadili tvorcovia až príliš pedantne. Posledný zmysluplný zárez tak prichádza s rokom 86´, aby sa oklieštený zoznam pôvodných hercov spojil s novou generáciou, ktorá je s výnimkou Zeda už iba odvarom. Námet konfrontácie dvoch akadémií o jednu licenciu je nevyužitý, vtipných situácií ubudlo, vydarený gag ako napr. ten pri identifikácii zlodeja sa dá ešte nájsť.. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Podarené skoro ako jednička, ibaže to nemá celistvý dej a film je iba rad podarených scénok, z ktorých sú niektoré vtipné, inokedy trápne. Stará partia už nemá toľko priestoru na úkor nových postáv, z ktorých sú niektoré absurdnejšie, než tie pôvodné. Film je to priblblý, ale ako odviazaná zábava funguje dosť dobre. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (20)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • Japonský kadet Nogata (Brian Tochi) mal byť podľa pôvodného scenára indickým kadetom menom Ramu. To vysvetľuje, prečo spí na postelí z klincov a medituje s rukou nad plameňom zo sviečky. (beso74)

Reklama

Reklama