Reklama

Reklama

Betty Boop for President

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1932, 7 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Obsahy(1)

Pôvabná Betty Boop kandiduje na post prezidenta Spojených štátov amerických. Proti nej stojí nesympatický a neobľúbený kandidát Mr. Nobody (Nikto), ktorý proti rozkošnej, okúzľujúcej slečinke nemá u registrovaných voličov žiadnu šancu. Betty sa tak s výraznou prevahou hlasov v jej prospech stane historicky prvou prezidentkou USA. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dave Fleischer nominoval v tomto diely animovanú postavičku Betty Boop na post prezidenta Spojených Štátov Amerických. Proti nej stojí nesympatický, neobľúbený kandidát Mr.Nobody, ktorý výrazne pripomína vychudnutého černocha. Ten proti rozkošnej, bielej šlečinke nemá u registrovaných voličov žiadnu šancu. Betty sa s výraznou prevahov hlasov stane historicky prvou prezidentkou USA. *** ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Další z řady odvážných dílů ze série o Betty Boop, který by po roce 1934 asi neprošel... Falešný sliby pana Nikoho platí i dnes, prohibici už nemáme, ale dělat z vězňů slabý buzničky je teda síla. Betty na hrad :) ()

Reklama

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Marilyn Monroe kresleného světa se rozhodla kandidovat na post prezidenta. Umíte si představit více sexy prezidentku než je Betty? Já ne. ()

Zaujímavosti (2)

  • Betty Boop for President bylo předěláno o 16 let později stejným studiem a vydáno jako Olive Oyl for President (1948), i v tomto díle se objevil vysoký počet stejných gagů, stejně jako předělávka písničky "If I Were President" upravená pro kandidaturu Olive Oyl. (OG_Swifty)
  • Betty Boop se během své prezidentské kampaně krátce přemění na Herberta Hoovera a Ala Smithe - oba dva byli očekávanými kandidáty na prezidentské volby, ačkoliv Ala Smitha nakonec demokrati nahradili Franklinem D. Rooseveltem. (OG_Swifty)

Reklama

Reklama