Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová zavolá z New Yorku rodičom, ktorí na predmestí New Jersey práve chystajú striebornú svadbu, že im príde predstaviť snúbenca Simona Greena. Keď sa do telefónu rozplýva, aký je to dobrý, šikovný a úspešný burzový maklér, zabudne sa zmieniť o jednej maličkosti - že Simon je beloch. A tak, keď sa potenciálny zať objaví na prahu, spôsobí skutočný šok. Navyše sa neuvedie práve oslnivo, a keď je nervózny, stáva sa nemotorným. Zatiaľ čo chápavá matka Marylin je tolerantná, otec Percy je zdesený. Podľa dcérinho chválospevu očakával dvojníka Denzela Washingtona, a namiesto neho má pred sebou nevydarenú paródiu Jima Carreyho. A pretože vždy chcel pre dcéru len to najlepšie, rozhodne sa nápadníka dôkladne preveriť. Simona preto čaká naozaj perný víkend. Percy zistí, že chlapec práve prišiel o prácu, čo sa snaží pred Theresou utajiť. Situácia sa ešte priostrí, keď chytí budúceho zaťa v kompromitujúcej situácii. A tak sa rozhodne urobiť všetko pre to, aby zasnúbenie zrušil a nezvaného kandidáta na ženícha svojej dcéry vyštval z rodiny. Jeho pokusy síce prinášajú ovocie a snúbenci sa po jeho poslednej podpásovke konečne pohádajú, na druhej strane však nečakane skomplikujú jeho vlastné manželstvo a potvrdia, že otecko nemusí mať vždy pravdu. Napokon sa otec Percy musí spojiť s nenávideným Simonom, aby spoločnými silami získali svoje drahé ale rozhnevané polovičky späť. Podarí sa im to? (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (9)

Niečo ako láska (2005)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)

Súvisiace novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (viac)

Reklama

Reklama