Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová zavolá z New Yorku rodičom, ktorí na predmestí New Jersey práve chystajú striebornú svadbu, že im príde predstaviť snúbenca Simona Greena. Keď sa do telefónu rozplýva, aký je to dobrý, šikovný a úspešný burzový maklér, zabudne sa zmieniť o jednej maličkosti - že Simon je beloch. A tak, keď sa potenciálny zať objaví na prahu, spôsobí skutočný šok. Navyše sa neuvedie práve oslnivo, a keď je nervózny, stáva sa nemotorným. Zatiaľ čo chápavá matka Marylin je tolerantná, otec Percy je zdesený. Podľa dcérinho chválospevu očakával dvojníka Denzela Washingtona, a namiesto neho má pred sebou nevydarenú paródiu Jima Carreyho. A pretože vždy chcel pre dcéru len to najlepšie, rozhodne sa nápadníka dôkladne preveriť. Simona preto čaká naozaj perný víkend. Percy zistí, že chlapec práve prišiel o prácu, čo sa snaží pred Theresou utajiť. Situácia sa ešte priostrí, keď chytí budúceho zaťa v kompromitujúcej situácii. A tak sa rozhodne urobiť všetko pre to, aby zasnúbenie zrušil a nezvaného kandidáta na ženícha svojej dcéry vyštval z rodiny. Jeho pokusy síce prinášajú ovocie a snúbenci sa po jeho poslednej podpásovke konečne pohádajú, na druhej strane však nečakane skomplikujú jeho vlastné manželstvo a potvrdia, že otecko nemusí mať vždy pravdu. Napokon sa otec Percy musí spojiť s nenávideným Simonom, aby spoločnými silami získali svoje drahé ale rozhnevané polovičky späť. Podarí sa im to? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

Mangus 

všetky recenzie používateľa

Mal som jediný dôvod pozrieť si tento film...Zoe Saldana. Keďže je len pár mesiacov po Avatare, chcel som vidieť nejaký film so Zoe, After Sex jej moc priestoru neposkytol (a ani divákovi pôžitok z pozerania) tak som si vybral Hádaj, kto príde. Klasická komédia, dokonca remake, pôvodný film som nevidel, takže porovnať neviem, ale nebolo to až také zlé. Nič čo by nebolo klasickou ,,chorobou´´ romantických komédií, často prehnaných a ,,trhlých´´. Slabší odvar Fotr lotr, ale dívať sa nato dá. A Zoe je fakt nádherná. 6/10 ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Co může být horšího, než když čekáte na zápraží Denzela Washingtona a on tam stojí albín, aneb fotr je černý lotr.. Nikterak zásadní komedie, v níž si dva lvi značkují teritoria, aby nakonec zjistili, že jsou v područí lvic, nicméně je tam přidaná hodnota, kvůli které to stojí za to vidět. Zatímco dřevnatý Ashton s hereckým rejstříkem ochrnutého gibona by už mohl ze zlatých malin zavařovat, Bernie Mac v roli starostlivého papá válí. Je tristní, že když se najde černošský komik, který kvalitou pronášeného slova dokáže pokořit kvantitu žvanění, tak umře.. ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

On je biely, ona čierna. On je nepodareným nástupcom Charlieho Sheena, ona obyvateľkou Cameronovej prominentnej trikovej planéty. Spočítajte ich a pridajte nezanedbateľnú premennú v osobe Bernieho Maca a vyjde vám... nuda. 102 minútová plejáda o pochopení a empatii a ako je strašne dôležité byť vo vzťahu úprimný - milionkrát obšľahnutá šablóna, režijne totálne nenápadité, keby tam aspoň zakomponovali nejakú slušnú hudbu!!! Nie, diky moc, dokonca aj v žánri podpriemerná romantická komédia či v subžánri podpriemerná černošská komédia existujú oveľa ambicióznejšie filmy. Nemastné neslané dve hviezdy. ()

Bilky 

všetky recenzie používateľa

Slabučký scénar nedokázal vyťažiť z témy, ktorá ponúkala oveľa viac priestoru na komické situácie a vtipné dialógy ale bohužial okrem prvej 10minutovky a 2 zábleskov v polovici filmu som sa nudil. Ani výkony ústrednej dvojice to nezachraňovali, takže šedý priemer ako vystrihnutý z prelomu 80/90-tych rokov. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Aký je tvoj otec?“ – „Snaž sa mu dlho nepozerať do očí.“ Keď Bernie Mac v roku 2008 vo veku 51 rokov nečakane zomrel, Slováci to na 99% nepostrehli. Amerika ale prišla o jedného z najnádejnejších komikov. Bernie nesedel každému. Mne osobne striedavo pripadal sympatický a otravný a pýtal som sa, či svet potrebuje kombináciu Eddieho Murphyho a Martina Lawrencea. Ale zasa... len čo sa v nejakom filme Bernie mihol, zaujal ma (trilógia DANNYHO JEDENÁSTKA, predavač ojazdených áut v TRANSFOMERS). I v tejto nenáročnej oddychovej relaxačnej /anti/rasistickej komédii patrí k jej málu plusov. Neveľmi vydarená komédia (trocha na spôsob PROTIVNÉHO SVOKRA, ktorý beztak ledva stačil na 60% a to mal Stillera a De Nira) stojí na fenomenálnom Bernieho „gúľaní očami“ a strach, ktorý z neho má budúci zať Ashton Kutcher (ktorého na rozdiel od väčšiny pokladám za schopného dramatického herca – OSUDOVÝ DOTYK, ZÁCHRANÁRI -, keď chce, bohužiaľ väčšinou nechce), miestami pripomína takmer až hitchcockovský triler, kedy čakáte, kedy Berniemu prasknú nervy. Takže i vďaka týmto dvom fajn hercom (a niekoľkým slušným scénam - Malá africká hlavička, autorádio, „neprší popŕcha“) to ujde. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • Pracovní název filmu byl "The Dinner Party". (HappySmile)
  • Přibližně 100 000 $ stály digitální efekty, které byly použity v každé scéně, kde se objevil Ashton Kutcher, k odstranění jeho červeného náramku Kabaly. (HappySmile)
  • Ashton Kutcher navrhoval, aby jeho postava byla Židem, což by podle něj ještě vygradovalo problémy, které má s Christianem Percym Jonesem. Nápad byl ovšem zamítnut, protože tvůrci se chtěli zaměřit spíše na problémy mezirasového románku než na problémy víry. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (viac)

Reklama

Reklama