Reklama

Reklama

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (121)

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Asi najvýstižnejšie hodnotenie je: pekný film. Gere je sympaťák, jeho filmy mám celkom rád. Jeseň v New Yorku má silný príbeh, ale čo ho zráža je prvoplánovitosť a slabší scenár. Celý film je príliš okato hraný na emócie, pričom ja ich mám radšej skryté, také, ktoré musím i ja vycítiť. Takisto niektoré dialógy boli dosť nereálne a slabé. Veľké plus za moju obľúbenú Veru Farmiga. Ako som už povedal. Pekný film... 60% ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Charizmatický majitel luxusní restaurace a mladá dívka se do sebe bláznivě zamilují. Lovestory, která nemá dlouhého trvání. Mladá dívka, v podání Winnony Ryder, je vážně nemocná. Má v hrdníku nádor, který zabraňuje správné srdeční činnosti. Will (Richard Gere) se rozhodne se svou láskou zůstat až do samothého konce. Pokud máte chuť na romantické drama, které ale bohužel končí tragicky, tak vřele dopuručuji. ()

Reklama

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Kým sa jednalo o o tému láska-vzťahy-sex veril som hlavným hrdinom každučké slovo. Gere hral dokonalé hovado a Winona mladú sprostú naivku a hrali to fakt dobre. Ale ako sa film prehupol do poslednej tretiny a začal byť o chorobe a boji s ňou, tak to jednak režisér a scenárista a jednak Winona absolútne nezvládli. Jej herecké schopnosti proste tak ďaleko nesiahajú aj keby sa roztrhala. A tak to aj vyzeralo. Škoda. Ale Gere to potiahol poctivo až dokonca. Jeden z filmov, ktoré beriem ako povinnú jazdu, ale bolo to obstojné. ()

panmroz odpad!

všetky recenzie používateľa

asi úplně nejhorší film, co sem zatím v Student agency Praha-Brno viděl - v rámci fotbalových keců jest - dobrej tým umí vyhrávat, i když se mu nedaří - převedeno do žánru "romantická cosi, která nehodlá nikam sunout hranice žánru" - jde o uvěřitelnost charakterů hlavních postav (nula), reálnost/nereálnost prostředí , ve kterém se hýbou (nula) a způsob natočení milostných scén - matné, orosené sklo a dlaň na něm (jakože vášeň) bylo out už v osmdesátých. ()

mirror 

všetky recenzie používateľa

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama