Reklama

Reklama

Recenzie (14)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Príjemná adaptácia, pôsobilo to minimálne rovnako  “vianočne”, ako verzia z roku 94. Len nechápem, prečo tam hrali všetci tí starí herci. Tak napríklad herečka, ktorá hrala teenagerku Jo, mala v čase natáčania 32 a ešte vyzerala na svoj vek staro. Adaptácia samozrejme nemusí byť doslovná, mohli zmeniť vek postáv. Miesto toho tam nechali tú pani sa detinsky pitvoriť. Taylorka a Margaret O'Brien cute. ()

aLPaC 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi až příliš přeslazené, ale když to skončilo, tak jsem si to v paměti znovu projel a uvědomil jsem si, že se mi to vlastně líbilo a vzpomínal na to, jak sestry ještě bydleli u matky, jako by to nebylo před hodinou, ale před rokem. Jako první jsem viděl novou verzi s Winonou, tak mě chvílemi trochu štvalo, že vím, co bude následovat, ale tahle verze se mi i tak líbila více. Nakonec dávám čtyři, ale spíše tak 3,6. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Nejsem velký milovník klasiky, která se převádí do filmu, ale příběh "Malých žen" je přece jen dost zajímavý na to, aby to i v tom filmovém provedení mohlo fungovat, alespoň ve chvíli, kdy máte zajímavé herce. Tohle ztvárnění je díky vybraným herečkám podáno dobře a je uvěřitelné. Ty emoce jsou tak nějak přirozené. ()

majo25 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý štúdiový príbeh 5 žien, či skôr dievčat, v ktorom treba hľadať drámatické situácie pozorne, pretože sa až na jedno úmrtie v závere takmer nevyskytujú. Na môj vkus príliš dievčenské, príliš romantizujúce a herecky prehrávané. Ústredná postava skoro až nesympatická ako chce všetkých naokolo i seba organizovať. To sa celkom divím, že sa našli až dvaja, ktorí majú záujem, ešte keď je to s takýmto výzorom. Mladučká iba 17-ročná Taylorová hrá iba vedľajšiu rolu a nijakovsky nevytŕča. Čo ale poteší, je zasadenie do starosvetského sveta plného ideálov, rodinka držiaca pekne pokope a vycizelované obsadenie všetkých hercov. ()

Greg25 

všetky recenzie používateľa

June Allyson je jako Jo excelentní. A celá adaptace celkově je výborná. Jen bych ráda věděla, proč tvůrci oproti knize otočili pořadí sester - plachá Beth má být předposlední ze sester, v této adaptaci je však nejmladší. Trošku pak uniká smysl, proč je její sestra Amy, tedy třetí ze sester rozmazlená, když má ještě mladší sestru. 80% ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (4)

  • Sneh vo filme bol v skutočnosti vyrobený z kukuričných lupienkov. (Michal74)

Reklama

Reklama