Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ona je drsná policistka bez slitování, on dobrosrdečný učitel, který jen pronásledoval zloděje ukradené dámské kabelky. Na policejní stanici ale skončil on. A právě na základě těchto událostí vznikne životní pouto dvou mladých lidí, kterým život zrovna dvakrát nepřeje. Jak se dá vypořádat s nepřízní osudu? A vyplatí se vůbec bojovat? Režisér Jae-young Kwak (My Sassy Girl, The Classic) i do třetice originálním způsobem obohacuje vody romantického filmu. (numi)

(viac)

Recenzie (90)

Dale 

všetky recenzie používateľa

V niektorých momentoch (v prvej polovici) rovnako príjemné a svieže ako Yeopgijeogin geunyeo, aj záver bol fajn, aj keď úplne iný žáner, no občas som nevedel, či to tvorcovia poňali ako paródiu alebo si z divákov robia dobrý deň... A scéna, keď Kyungjin naháňa vraha, ktorá je sprevádzaná nevhodným hudobným motívom spojeným s opakovaním dialógov Kyungjin a jej milého, bola na pár faciek pánu režisérovi. Aj tak som sa rozhodol prikloniť s hodnotením smerom hore. Keby sa to prestrihalo, pár scén pretočilo, tak by to bolo aj na 5. ()

Mikah 

všetky recenzie používateľa

Netušila jsem, proč někteří tvrdí, že tento film by se měl jmenovat My Sassy Girl 2 až do posledních několika sekund, které mě naprosto dostaly. Docela dobrý nápad, jen by žena měla být opilá :). A teď k samotnému filmu. Necelá první polovina byla skvělá, příjemná a svižná. Pak začala trochu nabývat na závažnosti a konec byl jistě pro mnohé srdcervoucí, pro jiné křečovitá snaha prolít divákovi/divačce slzy. Já jsem někde uprostřed, ale dojem je vcelku příjemný. Ji-hyeon Jeon báječná a hudební předělávky taktéž. Dokonce mi ani příliš nevadily akční scény, jen mi připadá, že se místy příliš vleče. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Windstruck je veľmi zvláštny film, akoby pozliepaný z dvoch rôznych filmov, pričom ten prvý funguje geniálne a ten druhý, je úplne zbytočný. Ji-Hyeon Jeon je ako obvykle aj tu vysoko kvalitná. Jej herecký prejav jednoducho môžem. Čo sa týka romantiky a vtipných situácií tak ich je v prvej polovici viac než dosť a vytvárajú krásne úsmevnú, nevtieravú atmosféru, ktorú len trocha spomaľujú až príliš predlžované scény. Lenže ako náhle sa dostávame do druhej polovice, ktorá začína byť mierne tragická a emočne vypätá film stráca nie len tempo ale aj krásu. Zvedenie nadprirodzena do filmu, ktorý je predovšetkým o náhodách a láske v tomto filme absolútne nefunguje. Lenže nie takým spôsobom, že by to nebolo pozerateľné. Ale tým, že tomu jednoducho už neveríme. Tam kde v MSG a v classic rozohral kwak zápletku na jednoduchosti a náhode , nemôže táto netradičná fantasy jednoducho uspieť. Scény začínajú byť točené nasilu, ako keby CHCEL dosiahnúť tých dvoch hodín, ale krásu predchádzajúcich snímkov bohužiaľ nedosiahne. Ale film to nie je zlý. Len som bohužiaľ čakal viac. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Skvelá a vtipná prvá polovica filmu ma utvrdili v názore, že kórejci romantické komédie vedia. Niekoľkokrát som sa skutočne dobre zasmial. Hlavne nájdená stratená kabelka a následná reakcia, ale hlavne návšteva učiteľa v jeho triede(už sme spolu i spali!). Asi v polovici sa film zvrtne a preladí z veselej komédie na tvrdú drámu s typickým kórejským tlakom na city, voči ktorému som bol čiastočne imúnny. Občas sa však podarilo zabrnkať na city i mne. Tomu tlaku sa nedá úplne vyhnúť hlavne z dôvodu, že uplakané scény doprevádza naozaj nádherne smutná skladba. Mix žánrov(romantika, komédia, akčný, rozprávka, dráma, ducharina...), hlavne ten nečakaný prechod z romantiky do drámy filmu úplne nesadol a chvíľu to trvá, kým sa divák opäť naladí. Akčná vsuvka veľmi nevadí, ale striedanie sĺz a smiechu nevyšlo celkom podľa mojich predstáv. Hlavne pre skvelú prvú polovicu sa napriek tomu prikloním k slabším štyrom hviezdam. Pre baby však neskutočne účinný doják. 70%. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

prva hodina je obrovskym zanrovym preslapom. film sa hra na akusi podivnu komediu, ktora nie je vobec vtipna, prave naopak, plna trapnych nelogickych scen, zvlastnych vyusteni a ku vsetkemu este plna divneho hereckeho skrekotu. za co potom davam tri hviezdicky? za poslednu polhodinu, ktora zacne fantasticky gradovat a z komedie mame zrazu velmi silnu dramaticku romantiku. skoda premrhanej prvej polovice. a ozaj chvalim hudobnu zlozku, ta mi isla pod kozu. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (2)

  • Hudební stopu nahrála pražská filharmonie pod vedením dirigenta Stanislava Vavřínka. (Vavča)

Reklama

Reklama