Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendárni Addamsovci sú späť, aj s novým prírastkom do rodiny. Gomézovi a Morticii sa narodí nový potomok, fúzatý chlapček menom Pubert. Dve staršie deti ho však nemajú radi, žiarlia na neho a niekoľko krát sa ho dokonca pokúsia zabiť. Addams a Morticia sa preto rozhodnú najať opatrovateľku Debbie. Nevedia, že Debbie je Čierna vdova, sériová vrahyňa, ktorá sa zameriava na starých mládencov, ktorých vo svadobnú noc zavraždí, aby získala ich majetok. Najnovšou obeťou, ktorú si vyhliadla, sa má stať strýko Fester... (RTVS)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (303)

Adman 

všetky recenzie používateľa

Velice podařené pokračování prvního úspěšného dílu. Tyto dva filmy se dají vidět neprodleně a záhy za sebou a celé vám to splyne v jeden dlouhý vtipný film. Ano vtipný! Zní to v dnešní době plné blbých, nudných, socanskcýh a ubohých komedií divně že? To bude tím že film vznikl ještě bezpečně před touto dobrou a to roku 1993 :) Jenom scény z exteriérů na táboře sirotků jsou do slova perly. Wednesdayin úsměv, "to jsou tvoje plavky?", "a tovje zbytky?". Libové jsou také vtipy spojeny s novým potomkem Addamsovy rodiny která je jako taková skoro dokonalá. Otec + žena = dokonalý pár :) .." Dítě váží 5 kilo a ta koule váží 10 kilo. Co dopadne dřív?" "Nevím, já umím jen zlomky, ale snad ta koule." "A co udělá větší díru do chodníku?" "Mmm, to dítě?"..... více už prozrazovat nehodlám. Musíte to vidět. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

Reklama

Kerbello 

všetky recenzie používateľa

Tohle je velmi zvláštní případ 4 hvězd. U většiny pokračování filmů se očekává že máte základ a k tomu je potom nadstavba nových fórů. Tady jako by úplně chyběl základ, zato ty nové vtipy jsou naprosto geniální. Je tam výborný situační humor, skvělé dialogy, Wednesdayka perlí, že by ji jeden sežral, ale z Festera je najednou už naprostý debil, v podstatě chybí tak typický černý humor a vůbec je to méně Addamsovské. Je to prostě až moc jiné. I tak ale čtyři rozhodně dát musím. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Digitálnější ... na úkor upřímnosti ... nežli první film. Jakoby se vytratilo kouzlo okamžiku ... nepolapitelné, maličko morbidní fluidum, které bylo až dosud převelice pevně spjaté se všemi členy veskrze interesantní Addamsovy rodiny. Nicméně ... kupříkladu Wednesday jako Pocahontas nemá chybu ... 3,5* ()

Rozjimatel 

všetky recenzie používateľa

"One house, three children. So many windows."     Pokračovanie, ktoré svojou morbidnosťou zašlo ešte ďalej, ale jeho štýlovosť sa naopak trochu vytratila a jeho čierny humor trochu vybledol (občas skĺzne až do trápnosti). Nové postavy sú určite oživením (neplatí to však pre vedúcich tábora, čo sú nechutne prestrelené a strašne otravné postavy), tak malý Pubert (výborný a štýlový nápad), ako aj Debbie (výborná Joan Cusack), staré postavy sú ale zase akési nevýraznejšie. Ide hlavne o Morticiu, ktorá je tu dosť divná (čo jej to preboha spravili s tvárou a tým jej osvetlením?) a Festera, ktorý tu je odrazu úplne inou postavou (a humor, ktorý z nej pramení, je zase hrozne kostrbatý). Nepáčila sa mi ani tá dejová linka v skautskom tábore, s výnimkou záveru, ktorý si Wednesday v role Indiánky poriadne užila.     "It's an American Bald Eagle!" "But aren't they extinct?" "They are now." ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (23)

  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)
  • Počítalo se i se třetím pokračováním příběhů Addamsovy rodiny. Už během natáčení druhého dílu měl nicméně Raul Julia (Gomez) zdravotní problémy, které vedly k jeho úmrtí a Anjelica Huston (Morticia) odmítla, aby ho v roli jejího manžela kdokoli nahradil. (Dixieboy)

Reklama

Reklama