Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážne a krásne sexi agentky Natalie Cooková (Cameron Diaz), Dylan Sandersová (Drew Barrymore) a Alex Mundayová (Lucy Liu) majú opäť plné ruky práce! Tentoraz ide o dva na prvý pohľad úplne obyčajné prstene - v skutočnosti však skrývajú veľmi cenné informácie, pomocou ktorých je možné odhaliť novú identitu všetkých osôb, zaradených do národného programu na ochranu svedkov. Keď svedkovia postupne začínajú zomierať, Charlieho anjelov čaká nová nebezpečná úloha! Len ak využijú svoj nesporný talent na majstrovské prezlečenia, dokonalé špionážne schopnosti a znalosť bojových umení, podarí sa im zastaviť zákerného páchateľa - tajomného „padlého anjela“ Madison Leeovú (Demi Moore). Za výdatnej podpory spoľahlivého spolupracovníka Jimmyho Bosleyoho (Bernie Mac) sa ostrieľané trio vydáva v ústrety novému dobrodružstvu, ktorého priebeh nečakane naruší Dylan, pretože nečakane bude musieť čeliť temnému tajomstvu zo svojej minulosti - tajomstvu, ktoré ohrozí životy oboch jej najlepších priateliek... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (435)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jednotka bola over the top sled videoklipových akčných scén, čo sa pokúsili v pokračovaní tromfnúť. Ale na môj vkus už išli v každom ohľade za hranu. V akcii už prevažuje trápne CGI nad praktickými kúskami, čím film pripomína súčasné Marvel a spol. digiodpady. Len sem tam sa tu nájdu fragmenty nejakej skutočnej akcie a ani tá už nie je tak hravo skombinovaná s trefnou hudbou ako minule. A nepomôžu tomu ani ďalšie fláky od Prodigy. V humore išli tak ďaleko, že už sa to zmenilo na doslova paródiu rôznych filmov. Keď sa prvýkrát ukázalo, že hlavného mužského záporáka štylizovali (vrátane jeho hudobného motívu) do De Nirovho zloducha z Cape Fear, tak som sa tomu zasmial. Ale keď ho imitoval celý film, tak to skôr pôsobilo, že nič vlastné tvorcovia vymyslieť nedokázali. Naviac recyklujú aj svojho vlastného záporáka z prvého dielu. Tentoraz je už ale Crispin Glover skôr trápny a vôbec nevzbudzuje rešpekt ako minule. Bernie Mac ako náhrada za Billa Murraya vôbec nefunguje. Je to len neschopný idiot. Potešilo aspoň množstvo cameo výstupov. Willis je cool aj behom pár sekúnd, keďže ešte nemal znudený výraz. No a Demi Moore je vo svojom veku rovnako hot ako ústredné trio. Celkovo je dvojka v každom ohľade slabšia, ale na ten pozerateľný priemer to stále stačí. 5/10. ()

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Jestliže pánové mají spoustu filmů, ve kterých můžou prožívat své klukovské sny (Indy Jones), popřípadě se pokochat Van Dammem a spol., pro dámy jsou tu Charlieho andílci. A troufám si tvrdit, že ani pánové se s andílky nudit nebudou. Přesto fungují pouze jako dobrý mix akce a komedie, vyšší ambice si naštěstí nekladou. ()

Reklama

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Občas se prostě objeví snímek, který člověku pozmění měřítka pro precedentní posuzování filmové kvality. Charlieho andílci: Na plný pecky jsou jedním z nich a jeho obor hodnot se pohybuje někde u dna hollywoodské zábavy. Několik abnormálně protivných ženských (Cameron Diaz a Demi Moore zabít bez milosti!) se ve sto pěti minutách projančí skrze slepec stupidních a zoufale natočených scének (proboha, kde tu vidíte ty "skvělé akční scény"?), pokusí se o pár ubohých narážek na známé filmy a ještě je celý ten balast kořeněný katastrofálními triky - tomu mám říkat "pohodová letní zábava"? Never more a McG ať si maže kleknout na hrách. 10% ()

Popluh 

všetky recenzie používateľa

Nahláškovaná stylová akční jízda obalená technickým hávem ala MTV, která potěší jak vysokou mírou výskytu sexy slečen (v případě nestárnoucí Demi i jedné paní), tak i nepřeberným množstvím songových koláží všech žánrů, o různých kamerových vychytávkách nemluvě. McG to měl v ruce vždy a já si tenhle biják vždy na plný pecky užiju. ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

V podstatě je to stejná "blbost" jako první díl. Ale - zatímco u jedničky jsem nevěděl do čeho jdu a byl jsem docela příjemně překvapen, tak teď jsem to věděl a překvapen jsem byl taky :( Možná je to líp natočené, ale absence jakéhokoli příběhu začne ve druhé půli dost vadit. Když jednička byla "za tři", tak tady musím o dost níž. ()

Galéria (97)

Zaujímavosti (30)

  • Ve filmu se v úvodu dvakrát objeví motiv České republiky. Poprvé, když Alex (Lucy Liu) reprezentuje v gymnastice, je možné zahlédnout u poroty českou vlajku. Podruhé, během šachového zápasu, je za mladým šachistou na zdi nápis "Czech Republic". (Metal Lord)

Súvisiace novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (viac)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (viac)

Reklama

Reklama