Reklama

Reklama

NCIS - Námorný vyšetrovací úrad

(seriál)
  • Slovensko NCIS (viac)
Trailer
Akčný / Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrajú:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(21) / Epizódy(466)

Obsahy(1)

Producenti akčnej drámy z prostredia námornej kriminálnej polície, inšpirovaní seriálom JAG, ktorý pomaly stráca vo svete dych, sa rozhodli pre novú, dynamickejšiu a zatiaľ veľmi úspešnú verziu. Tím špeciálnych agentov, vedený skúseným, tvrdým vyšetrovateľom a vyjednávačom Leroy Jethro Gibbsom (Mark Harmon), je schopný riešiť zločiny, ktoré sú spáchané vo vojenskom námorníctve a námornej pechote, bez ohľadu na postavenie, či hodnosť. Napätie, akčnosť a dobré herecké výkony sú hlavné atribúty, vďaka ktorým seriál získal obrovskú divácku úspešnosť a televízne stanice ho zaraďujú do Prime Time.
V snahe presvedčivo zobraziť prostredie námorného vyšetrovacieho úradu, si autori pomohli skutočnou existenciou NCIS. Stretávali sa s agentmi NCIS, aby odpozorovali ich reálny život a mali prehľad o každodenných operáciách.
Herecké majstrovstvo a talent Marka Harmona bolo ocenené udelením ceny Emmy a jeho filmové úlohy mu priniesli niekoľko nominácií na udelenie Zlatého glóbusu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (254)

Trailer

Recenzie (314)

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Jsem si celkem jistá, že pokud bych pracovala pro Námořní, vyšetřovací službu, určitě bych na tomto seriálu našla spoustu chyb a nepřesností. Jenže pro ni nepracuji a tak hodnotím celkem vysoce. Seriálové díly NCIS mají spád, mají svůj humor a mají také příjemný a akční obsah. Jeden z mála seriálů, které mě baví. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Vydržet celý díl se asi někdy dá, jen by to člověka muselo bavit. Je to založené na nějakých zvláštnostech, které mi ale nepřijdou zajímavé nebo rozumné. Ani herecké onsazení není kdo ví jaké. Prostě při návštěvě to po očku můžu kousek sledovat, ale celý díl to být nemusí. Stejně to snad nikdy nemá žádnou kloudnou pointu, která by někoho zajímala. Jakoby se to muselo na konci jen nějak uzavřít. ()

Reklama

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najlepší seriál na svete. Rozhodne lepšie ako všetky CSI. NCIS nie je len o vyšetrovaní, ale taktiež sa venuje aj rozvíjaniu hlavných postáv a ich osobnému životu. Je obdivuhodné čo dokázali spraviť so seriálom aj s menším rozpočtom, ktorý sa prepracoval v Amerike k najsledovanejšiemu seríálu svojho žánru. Postava Anthonyho DiNozza (či Gibbsa) je pre mňa TOP seriálovej tvorby. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

NCIS dokazuje, že v seriáli sú najdôležitejšie zaujímavé postavy. Akože kde inde máte takú sebranku exotov: Abby, Tony, McGee, Ducky, Gibbs, Ziva/Kate... Seriál má aj kopu úžasne vtipných dialógov. K tomu ešte zaujímavé vyšetrovanie (aj keď občas sa zamotám, lebo je to trochu komplikované a rýchle). A ako jeden z mála seriálov si NCIS drží úroveň aj v 7. sérii. Čo iné si môžeme želať? Btw. k dileme Kate vs. Ziva: úzkoprsá bývalá v podstate bodyguardka nemá šancu v porovnaní s nebezpečnou a záhadnou agentkou Mossadu. A vôbec... NCIS som sledovala od začiatku, ale naozaj som sa namotala, až keď prišla Ziva. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Klasické krimiseriály to majú ťažké, s pribúdajúcimi dielmi sa často dostavuje stereotyp spôsobený prevažnou epizodičnosťou a ani kvalitne spracované zápletky už nemusia stačiť. Rovnako ťažké to majú aj spin-offy, u ktorých nebýva zvykom aby pravidelne kvalitatívne porážali svoj predobraz. NCIS sa to podarilo a aj postupom času má divákovi stále čo ponúknuť. Môže za to hlavne celková odľahčenosť a vynikajúca tímová chémia - nie jedinečná v tomto žánri ale stále príjemne osviežujúca. A aj keď sa raz za čas pritrafia aj menej vydarené diely, NCIS je stále istotou, ktorá nikdy vyložene nesklame. ()

Galéria (3 452)

Zaujímavosti (528)

  • Celou epizodu tým spekuluje, jestli Marcie (Pam Dawber) a Gibbs (Mark Harmon) mají něco spolu. Ve skutečném živote jsou Mark Harmon a Pam Dawber manželé a mají spolu dvě děti. (Katka189)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama