Reklama

Reklama

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

Maeve.Orion 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála telenoviel, ktorá sa aj dala pozerať. Sexi herečky nechajú nejedného chlapa vo vytržení a ich obtiahnuté kožené oblečenie, ktoré tesne obopína ich "prirodzene" narastené a naliate prsia a krásne tvarovaný zadoček je jednoducho pastva pre oči, a najmä ak jazdia na koňovi ako o dušu. Ženám zasa ulahodia traja "bratia". Nejedno dievča by ostalo v pomykove aspoň tri dni, keby si malo vybrať jedného z nich hoc aj na jednu noc. Krásny ľudia, bizarný príbeh, niektoré herecké výkony a scény k popukaniu, a pre niektorých úchylov skvelá sebarealizácia pri onanovaní. 30% ()

croxika 

všetky recenzie používateľa

Jedna * za sexy hlavných predstaviteľov,druhá * za pekné prostredie vidieka (kone, farma, okolité hory...) Tretia * za hudbu, ktorú spieva Rosario. Keď som mala pubertiacky telenovelovský ošiaľ, toto bola moja srdcovka. V dnešnej dobe nechápem, ako som sa mohla pozerať na tak blbé dialógy. Celkovo mám na telenovely už dnes názor asi ako každý, ale táto bola jedna z tých pozerateľnejších. ()

Reklama

ChArLeNe 

všetky recenzie používateľa

Keď to človek vníma ako telenovelu a neočakáva nejaké veľdielo, tak sa dojem zlepší. Keď som to ako mála pozerala, tak som vnímala len atraktivitu hercov a herečiek, soundtrack, nespočítateľný sentiment, gýč, plač, intrigy, zrady a počítaný happy-end. Ale keď som si to znovu pozrela ako dospelá, tak som začala vnímať aj to, ako sú tie vzťahy toxické - hrozne veľa hlavne psychického týrania, nestíhala som počítať gaslighting, ale takisto aj fyzického. Beriem to ako dobrý materiál na štúdium vzťahov. ()

Karlos80 odpad!

všetky recenzie používateľa

Hezcí a pohlední herci, luxus za který by se nemusel stydět ani rejdař Onassis. Krásná Kolumbijsko-americká příroda není vše a alespoň dostatečný seriál po dějové a herecké stránce z této telenoveli bohužel neudělá. Tamní herci by snad ani v žádném normálním filmů z Evropských či Severoamerických kinematografií hrát nemohli a proto je člověk ani znát natož nějak ocenit jejich herecké kvality nemůže. Leckdy takový herec vytvoří tři-sta rolí ani nevidět. Při té jejich záplavě. Chápu že se tam zřejmě nic jiného asi netočí ale proč nás tady a u nás stále tímto krmí to nechápu. Asi ale jen chtějí nějak vyplnit svůj drahocenný čas aby si mohli dát v poklidu svoje kafíčko, a pak hlavně je to levné. Ale já sám to hned po některých doslova stupidních Německých kriminálkách, které jsou teď mimořádně na vzestupu jako dřív ty Americké, a které se chtějí těm Americkým za každou cenu vyrovnat silně zatracuji. Téměř po dvou dílech které jsem jen tak úlomkovitě a na půl ucha a stěží odposlouchal natož odkoukal jsem pevně rozhodnut této dát této nové telenovele tentokráte z televize Prima jak jinak než odpad ! Příběhy sice plné lásky ale na druhé straně také nabité všeruznou pomstychtivosti a nenávisti, které mění životy všem účinkujícím to mě vážně nikdy nebralo, tedy alespoň v produkcích jihoamerických zemí. Shovívaví nebudu ani k přírodě, tu vidíme i v jiných, ale přímo nesnáším ty které se točí jen z nějaké a v nějaké místnosti-bytu a příroda je zde vidět jen jako taková někdy živá a někdy plakátová kulisa. ()

BogacCc 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Seriál se vysílal ve 31 zemích světa, včetně Srbska, Bulharka, Rumunska, Řecka, Makedonie a dalších. Je považován za jeden nejúspěšnějích seriálů, co byly kdy natočeny. (..Lucas..)
  • Jedná sa o remake telenovely Las aguas mansas (1994). V novšom spracovaní si zahral Juas Sebastan Aragón (Armando Navarro), ktorý v pôvodnej verzii hral úlohu Oscara Reyesa. (corona)
  • Španielska symbolika hovorí, že krahulec je démon bojujúci proti zlu. V originálnom názve – Pasión de gavilanes – slovo "gavilanes" znamená krahulec. (Arsenal83)

Reklama

Reklama