Reklama

Reklama

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[10/10] ... Ide tu o zaujímavý príbeh a osud 3 bratov a 3 sestier. Tento dej sa počas dieľov dosť zamotáva, rôzne intrigy, vzťahy, nezhody a podobne. Herci sú zaujímavý, aj ked´ neznámy ale majú zaujímavé úlohy a charaktery, pekné ženičky ako tri sestry a ani traja bratia nezaostávajú, charaktery majú postavy veľmi dobré, niektoré sa formujú celý čas, väčšina hlavných ma dokázala svojím charakterom a vystupovaním zaujať už v prvých častaich a vydržalo im to až do kona. Výborný záporák je Juan Pablo Shuk jeho hranie ma celkom zaujalo a páčilo sa mi. Ostatní sú celkom fajn, ale do deja sú všetci rovnocenne zakomtovaní a každý sa dostane k slovu, ale občas ho nevyužijú práve najlepším spôsobom. Ale je samozrejmé a treba rátať že sú tu aj nejaké trápnejšie momenty, ale aspoň to pôsobí humorne hlúpo. Ale je tu dosť emócií, príjemnej hudby, atmosféry atd.. Výprava celej telenovely je na pomery v celku slušná, prostredie domov vyzerá dobre, odohráva sa to v zaujímavom prostredí, nemám problém.. Záverečná pasáž v pralese nebola najlepšia, tu klesla úroveň o niečo nižšie, ale stále to bolo pozerateľné. Žiadny väčší záber na prales neprišiel čo je škoda. Vnútorné zobrazenie pralesa bolo slušné. Technická stránka filmu je iba priemerná, ničím extra nenatchne. Je tu málo strihov, čo je dobré. Kamera pôsobí obyčajne ako je v telenovelách zvykom, no občas to bolo veľmi slabučké. Napríklad nejaké akčné scény, streľba, naháňačky, síce je to slabo natočené a nemôže sa to brať vážne, ale je to zábavné. Aj napriek všetkým negatívam ktoré táto telenovela má, tak ma baví stále a bolo to celkom zaujímavé spracovanie podľa knižnej predlohy. Nechýbajú emócie, silný motív lásky a zpočiatku aj pomsty, slušný humor, napätie, vážne scény a pod. Nikdy som nebol typ diváka ktorý pozerá telenovely, romantické veci s tým spojené, ale toto som videl pred asi 2 roky po vzniku a vtedy ma to chytili, a stále ked je možnosť tak si to rád pozriem, Pre mňa najlepšia telenovela. ()

fiLLthe3DD 

všetky recenzie používateľa

Tato novela disponuje sympatickým hereckým obsazením, nádhernými lokacemi (kolumbijské městečko Villa de Leyva je zkrátka okouzlující), pěknými písničkami a i vcelku zajímavou zápletkou - proto i chápu (a plně respektuji) skutečnost, že si příběh bratrů Reyesových celosvětově získal tak obrovskou popularitu (narozdíl od s*ačkoidní Hříšné lásky , jejíž popularita je mi dodnes velkou záhadou)... Mne však tohle melodrama okořeněné komediálními prvky nikdy nechytlo a nikdy jsem u něj nevydržel víc jak deset epizod... Ze zvědavosti jsem se však podíval na pokračování po devatenácti letech z r. 2022, které bylo roku 2023 opatřeno slovenským dabingem a přiznávám, že mně druhá série (trailer zde) docela chytla ! Dle mého se jedná o fajnovou podívanou, která nabízí jak sympatické postavy, tak i kvalitní vizuál - nemluvě o soundtracku, jehož písně jsou nesmírně chytlavé :) Navíc divák ani nemusí vidět sérii první , aby se v „ději" orientoval. Pokoukání je to příjemné :) PS. Zajímalo by mě, jak se pokračování líbí těm, kteří na verzi z let 2003-2004 nedají dopustit PPS. Zatímco v „jedničce" byla barová zpěvačka Rosario Montes vedlejší postavou, tak v novém pokračování je de facto ona tou hlavní hrdinkou. ()

Reklama

..Lucas.. 

všetky recenzie používateľa

Pro mě nejlepší telenovela. Hlavní hrdinka není jenom jedna, ale jsou dokonce tři, tři sestry, z nichž jedna byla znásilněna několika muži a má nechut k sexu. Za svého manžela se provdala jen pro to, že to chtěla její matka. Druhá sestra je rozmarná, rozmazlená a na muži shledává jako hlavní jeho vzhled. Třetí sestra je zastánkyní rodinných tradicí a zásad, je tvrdá a chová se jako muž. Všechny sestry se změní po tom, co poznají bratry Reyesovi. Telenovela plná lásky, nenávisti, ale ne tak jako ostatní telenovely, postavy nejsou tak černobílé a taky je zde spoustu humoru, krásných písniček, žen, ale i mužů. Na Slovensku byla velmi úspěšná, poslední díl sledovalo dokonce 1.200 000 lidí. ()

Pavlo odpad!

všetky recenzie používateľa

Bol som nútený pri večeri pozrieť skoro celý diel. Mám šťastie, že mám silný žalúdok a neskončila po zhliadnutí tohto „skvostu“ večera opäť na tanieri. Toto „brilantné“ dielo plné kvázi romantiky, kvázi akčnosti, kvázi dialógov o veľkom (H....) ničom a kvázi „inteligentných“ dejových línií snáď nie je možné „nakrútiť“ a „zahrať“ normálnym a psychicky zdravým človekom. Ľutujem ľudí, čo nevidia pravú tvár tejto Kolumbijskej primitívnej (s...y) série, vlastne seriálu a pozerajú to. Hodnotenie Odpad! je veľká pochvala. Na koniec komentáru, kvôli pochopeniu môjho hodnotenia, úryvok z monológu jednej „herečky“, ktorá stála pod oknom domu obkoleseného políciou, kde boli v zajatí ľudia – „Miláčik, poď von! Ja som polícii všetko vysvetlila a oni pochopili, že s tým nemáš nič spoločné. Môžeme odísť domov. Miláčik, už poď von.......“ – no a potom sa čuduj svet, že je mi z tohto seriálu na zvracanie. ()

aliajas 

všetky recenzie používateľa

No dobre, áno, je to telenovela. No a čo. Keď si odmyslím všetky tie časti, ktoré som nevidela a ani mi nechýbali, tak tam bolo pár scén, ktoré sa mi páčili č na ktorých som sa nasmiala. Hlavne niekde v druhej polovici... No a určite treba vynechať niekoľko posledných častí. Zbytočné. Ale je to telenovela, tak čo ste čakali? :-p ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Seriál vytvořil iluzi slunečného a teplého počasí. Ve skutečnosti se natáčel severně od Bogoty a podnebí bylo chladné. Coby ranč rodiny Elisondo posloužila restaurace v koloniálním stylu „El Portico“, dále se filmovalo např. ve vesničce Villa de Leyva. (fiLLthe3DD)
  • Všechny písně, které v baru zpívá Rosario Montes (Zharick León), ve skutečnosti nazpívala Angela Maria Forero. (..Lucas..)
  • Telenovela byla v době uvedení na televizních obrazovkách nesmírně populární a její obliba mezi fanoušky nevyprchala ani po letech. Během pandemického období v r. 2020 se řadila mezi nejsledovanější seriály na Netflixu v Latinské Americe a v Kolumbii se dokonce jednalo o vůbec nejsledovanější seriál – na základě tohoto úspěchu proto oznámili tvůrci výrobu 2. série. Pokračování tedy vzniklo bezmála po dvaceti letech, což v případě jihoamerické „mýdlové“ produkce nebývá až tak obvyklé. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama