Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (561)

plagát

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023) 

Film, ktory je o dve triedy horsi ako prvy diel. Udel, ktory postihne vacsinu filmov :-( az je to smutne, ze to takto dopadlo. Zjavne v nas chcu pochovat vsetko videne v ramci DCU, aby sme nove DCU nespajali s tym starym. Chaby pribeh, strasna vyprava a efekty roznych kvalit, postavy vo vyvoji zastali alebo “zomreli”, neuveritelne smiesna zaporna postava… 2 hviezdicky za nostalgiu po prvom diely a za svizne tempo,tak to clovek zvladne dopozerat.

plagát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Konecne serial, ktory sa Netflixu podaril. Som prijemne prekvapeny,ze uroven serialu moc nekolise. Kochame sa krasnymi sceneriami, vyborna vyprava a “vyrovnane” postavy. Po mega dlhej dobe super fantasy serial.

plagát

Mission: Impossible Odplata - Prvá časť (2023) 

Je to typicky Mission s trochu vlacnejsim rozpravanim a bez novych speci napadov. Trochu zrecyklovane seba sama, ale stale je to kvalitne a posuva pribeh dalej. Tesim na finale. :-)

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Cim to je, ze to vyzera ako to co sme uz videli milionkrat? Cim to je, ze postavy su mdle a niektore nesympaticke? Cim to je, ze pribeh sa akoby nikam nevyvija? Cim to je, ze efekty su nerovnomerne a cim viac film pokracuje, tak sa ich kvalita znizuje? Cim to je, ze je to tak nevyvazene, ze sa casom aj nudime? Synder potrebuje riadny restart a tento film to nie je.

plagát

Život na naší planetě (2023) (seriál) 

Príjemné prekvapenie. Prvý diel sa mi zdal chaotický, ale ďalšie už mali hlavu/pätu. Veľa zaujímavostí zo sveta zvierat, či už minulých alebo prítomných. Chýba mi však väčší počet "oživených" prehistorických zvieratiek. Ako populárno-náučný program odporúčam.

plagát

Blue Beetle (2023) 

Vcelku otrepaný dej v príjemnom efektívnom fantasy kabáte. Na trhu sú oveľa viac lepšie tituly, no ale aj horšie. Kto má rád DC Universe povinnosť, ostatní len ak budú mať náladu. :-)

plagát

Nič v zlom (2023) 

Úsmevná komédia s jednoduchým dejom. Nikoho neurazí, no však nezanechá žiadne UAU ani pocit: Chcem to vidieť ešte raz. Na dlhý zimný večer v pohode.

plagát

Dungeons & Dragons: Česť zlodejov (2023) 

Trailer nenavnadil, film parádne prekvapil. Dlho sme tu nemali kvalitnú fantasy. Tak som veľmi rád, že som pozrel tento skvost fantasy filmov za poslednú dlhú dobu. Herecké obsadenie príjemné, dej fajn aj so zvratom, efekty výborné, vykreslenie fantasy sveta krásne,... no radosť pozerať. Odporúčam fanúšikom fantasy ale aj pohodových filmov na letné večery. Tento svet by si zaslúžil ďalší diel :-) .

plagát

Saint Seiya: Rytíři zvěrokruhu – Počátek (2023) 

Trailer navnadil, film obaril. Ak by boli aspoň efekty na jednej úrovni a ich kvalita by sa nelíšila scéna od scény, bolo by to aspoň pekné pozretie jednohubky. Takto to bolo dosť rušivé predstavenie. Čo sa týka deja a postáv, myslím, že ak by to bol hodinový úvodný film k seriálu, urobili by tvorcovia lepšie. Zmarený potenciál. :-/

plagát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Priemerný Marvel, ktorého hlavné plus vidím v posune deja univerza, vývoja postáv, predstavenie nového sveta a taktiež postáv. Pobaví, ale viackrát to veru vidieť netreba.