Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Brendan Fraser) sa narodil v protiatómovom kryte, ktorý si kedysi postavili v záhrade jeho geniálni rodičia, vystrašení studenou vojnou. Calvin Webber (Christopher Walken) a matka, vzorná domáca pani Helen (Sissy Spacek) na prvý pohľad bizarnému rozhodnutiu ich priviedla havária a následný výbuch lietadla na ich pozemku. Túto udalosť považovali za útok taktickými zbraňami. Adam bol vďaka tomu tridsaťpäť rokov vychovávaný v podzemí. Myslel si, že je jedným z mála pozemšťanov čo prežili. Teší sa, až rádioaktivita vonku poklesne pod životu nebezpečnú hranicu a on bude môcť vyjsť von... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (325)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Zaradenie do komediálneho žánru spĺňa táto oddychovka na výbornú. Fraser je dement ako zaťatý, Walken a Spacek ako vymletí rodičia tiež splnili svoj účel a situácie, do ktorých sa po 'vynorení' Adam dostáva sú naozaj nadpiremerne baviace. S dramatickým žánrom by som si tiež ako-tak vedel dať rady, ale romantickú líniu mi bezhlavo rušila (ako vždy) Alicia. Ja len ďakujem (neviem komu-komukoľvek), že už nie je tak obsadzovaná ako kedysi. 75%. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Zabavná a originální postapokalyptická pohodovoka, které nechybí nadhled, humor, ani romantika. Svižná, úsměvná a plná nápadů. Za všechny alespoň zábavné "tak šel čas" zobrazené proměnami malého baru. Walken je výborný jako vždy a dokonce i Brendan Frazer je tentokrát natolik kouzelně roztomilý, že si ho prostě nelze neoblíbit. ()

Reklama

davidek 

všetky recenzie používateľa

30 let v dokonale zařízeném protiatomovém krytu. Ještě, že jsou tady dveře za které se dá odejít a zařvat si . . .(samozřejmě, že stále v krytu) Když Vám spadne na dům letadlo a vy si myslíte, že vypukla atomová válka, nezbývá Vám nic jiného než v krytu zůstat. Sissi Spacek- nezapomenutelná řvoucí maminka a Christopher Walken milující otec, kteří vychovají opravdového gentlemana s miliónem znalostí Brendana Frasera. Měli na to čas . Jak to potom může dopadnout, když takto nabitý mladý muž poprvé ve svém třicetiletém životě vyjede výtahem do normálního světa? Sranda, sranda, sranda, občas romantika a zase sranda. Já bych v tom krytu asi nevydržel . . .. ()

Matty 

všetky recenzie používateľa

Dávali to kdysi v létě, kdy člověk nepohrdne žádným filmem s byť jediným známějším jménem v titulcích. V téhle lehce přitroublé komedii jich bylo hned několik a nad všemi dle očekávání vysoko čněl pošuk Christophera Walkena. Jop, ucházející milý film. 70% Zajímavé komentáře: kleopatra, davidek ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Skvělá pohodová komedie, která těží ze skvělýho nápadu a obsazení, kde ze začátku hlavně Walken a Spacek jsou super, ono taky aby ne, když tam jsou vlastně téměř samotný a v druhý polovině zase celej film přebírá super slušnej a děsně naviní Brendan Fraser, kterej tady vypadá strašně mladě a je fakt zábavnej. Jediný co mi moc nesedlo byla Alicia Silverstone, nevim kdo vymyslel, že je hezká a sexy, ale já to určitě nebyl, mě přišla dost ošklivá. Brandan by si určitě zasloužil k sobě někoho lepšího. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (22)

  • Když ke konci filmu Eva (Alicia Silverstone) a Troy (Dave Foley) vejdou do obchodu pro dospělé, jsou veškeré erotické obrázky rozmazány, aby filmu mohl zůstat zachován rating PG-13. (Chevees)
  • V televizi byl párkrát vysílaný pod názvem POLOČAS ROZPADU. (bo.rec)

Reklama

Reklama