Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Brendan Fraser) sa narodil v protiatómovom kryte, ktorý si kedysi postavili v záhrade jeho geniálni rodičia, vystrašení studenou vojnou. Calvin Webber (Christopher Walken) a matka, vzorná domáca pani Helen (Sissy Spacek) na prvý pohľad bizarnému rozhodnutiu ich priviedla havária a následný výbuch lietadla na ich pozemku. Túto udalosť považovali za útok taktickými zbraňami. Adam bol vďaka tomu tridsaťpäť rokov vychovávaný v podzemí. Myslel si, že je jedným z mála pozemšťanov čo prežili. Teší sa, až rádioaktivita vonku poklesne pod životu nebezpečnú hranicu a on bude môcť vyjsť von... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (325)

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Krásná komedie o bláznivém otci, který se snaží uchránit svojí těhotnou manželku. A jak to může vypadat když jejich syn po 35. letech vyleze ven do současnosti. Chce potkat životní lásku a nemá ani páru jak se má zachovat. Skvělý Brendan Fraser, tohle mi prostě dělá úsměv na tváři a pomalu slzy v očích. Vím že si tuhle komedii pustím až mi bude nejhůř, protože mi pomůže se vyrovnat s problémem a rozesměje mě. Děkuju moc, že něco takového vzniklo! ()

Paity 

všetky recenzie používateľa

Pro mne osobn velmi milé překvapení. Miloučká a fešná Alicie Silverstone po boku Brendna Frasera vůbec nezapadla, ale naopak rozkvetla. Osobně mám nejraději scénu s tancováním. Je to sice spíše taková romantická oddychovka por dva, když venku prší, ale to neznamená, že by to člověk nemohl zařadit do filmotéky. ()

Reklama

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavná komédia s romantickým naladením. Tento film som si pustil úplnou náhodou a popravde som nemal veľkú chuť si to pozrieť, možno práve preto sa mi tento film páčil, lebo som od neho nečakal niečo extra. Ale musím povedať, že Fraser v úlohe naivného muža bol celkom dobrý a Alicia Silverstone bola tu prekrásna, a jej výkon nebol najhorší, ale mohol byť o niečo lepší. Niektoré scénky sa celkom vydarili, pri ktorých sa určite zasmejete, no je tu viacej tých scénok, nad ktorými sa skôr usmejete. Od tohto filmu nečakajte niečo extra a určite vás pobaví. 7/10. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Podařená komedie, která v celkovém vyznění je spíše průměrná, ale především úvodní pasáž a veškeré scény s Walkenem a Spacekovou jsou přímo úžasné. Zbytek s Fraserem je takový průměr, který ne že by byl nezajímavý, ale rozhodně to není nic výtečného. Přesto všechno hodnotím celkově film jako velmi povedenou komedii. Hudba: Steve Dorff ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Výstižný název. Adam se narodil v protiatomovém krytu, který jeho otec před strachem ze studené války postavil na zahradě. Brendan Fraser v roli mladíka nezkaženého a nepolíbeného. Snaží se dohnat, co se dá a taky to dožene.Je sladký a okouzlující. Ta jeho taneční kreace v baru byla super. Sissy Spacek neustále pijící šampaňský koktejl. "Kdo si?" "Matka" "Je to matka". Výborná oddechovka se zajímavým nápadem. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (22)

  • Všechny kartičky basebalistů, které mají ve filmu značnou hodnotu, jsou pouze repliky, které by stály jen pár dolarů dohromady. (don corleone)
  • Hlavní postava Adam (Brendan Fraser) - gentleman při vstupu do podniku zadrží Troye (Dave Foley), aby nevstoupil do baru dřív, jak Eva (Alicia Silverstone). Tím měl ukázat, jak se správně chovat k ženám, jenže správně by měl vstoupit dřív muž do baru, aby tak ženu neuvedl do rozpaků, když vstupují do "neznáma". (Kity162)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené