Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už siedmy mesiac trvá krutá vojna vo východoázijskom Shadaloo City. Psychopatický diktátor generál M. Bison (Raul Julia) okrem svetovládnych ambícií s obľubou láme nepohodlným ľuďom väz. Veliteľ miestnych jednotiek Zjednotených národov plukovník William F. Guile (Jean-Claude Van Damme) má len sedemdesiatdva hodín na to, aby sa pokúsil o nemožné: infiltrovať shadalooské podsvetie, preniknúť do tajnej Bisonovej pevnosti, odkiaľ chce ovládnuť svet, zlikvidovať patologického tyrana v jeho pevnosti a oslobodiť desiatky rukojemníkov, čím ušetrí nerozhodným Zjednoteným národom mnoho starostí a nezanedbateľných dvadsať miliárd dolárov výkupného. V jeho úsilí mu pomáhajú Ken Masters (Damian Chapa), Ryu Hoshi (Byron Mann) a snaživá novinárka Chun-Li Zangová (Ming Na), poháňaná túžbou po pomste a snahou získať od Guilea exkluzívne interview. Kým Bison sníva o svojom megameste Bisonopolis a vo svojom genetickom laboratóriu pretvára bezmocného zajatca na vražedné monštrum, na bojových člnoch sa k jeho ochrannému mínovému poľu rúti na všetko odhodlaná jednotka, na čele s plukovníkom Guileom... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Leno

Leno (hodnotenie, recenzie)

k tej hre dali najhorší príbeh , aký sa dal vymyslieť ( 5 * som dal za to , že aspoň nejaký S-fighter film natočili ) 

Even.Deeper

Even.Deeper (hodnotenie, recenzie)

Souhlas s uzivatelem JFL a Krysap - tohle ma byt parodie az satira zanru, ale dobre maskovana, takze to nejspise hodne lidi zmate.

Krysap

Krysap (hodnotenie, recenzie)

To byla ukrutná prdel! Podle popisu a plakátu jsem měla za to, že to má bejt vážný, ale od začátku je evidentní, že to je komedie, až parodie. Fakt jsem se výborně bavila.

Pítrs85

Pítrs85 (hodnotenie, recenzie)

Hehe, moje ryzí guilty pleasure :) Předposlední fotku Van Dammeho, co je tady v galerii, jsem si kdysi nechal nažehlit na tričko (bohužel se po pár vyprání jaksi vypařila :-p), spolu s Timecopem a Náhlou smrtí JCVDho film, na kterém jsem byl kdysi v kině- a byla to výborná zábava. A Kylie to s bazukou fakt sluší :)

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnotenie, recenzie)

Souhlasí tady Ludjou.  1  dávám za kostýmy a 2  za to, že tuto hru jsem hrál na pouti.

Ludja

Ludja (hodnotenie, recenzie)

Je třeba ten film hodnitit i tak, že se může líbit dětem. Takže dávat ho jako odpad je přehnané...

Sir Vagas

Sir Vagas (hodnotenie, recenzie)

Jeden z mnoha pokusu převest Gamesku (zde Automatovku :o) ) na celovečerní Film vysledek pro mně uspokojivý osobní hodnocení 2,5* za snahu

Lefiath

Lefiath (hodnotenie, recenzie)

Geněrál Bizoň. Už když četl v recenzi tohle jméno, tak jsem byl odhodlán dát hodnocení nejvyšší.

Reklama

Reklama