Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý vyznávač ázijských bojových umení Frank Dux (Jean-Claude Van Damme) pricestuje do Hongkongu, aby sa tam zúčastnil na tajnom turnaji a naplnil tak sen svojho učiteľa a trénera Tanaku (Roy Chiao). Účasť na turnaji však nie je iba otázkou cti, ale aj života a smrti. Súboje totiž neobmedzujú žiadne pravidlá, a tak môže Frank alebo zvíťaziť, alebo zomrieť. Prešiel síce perfektným výcvikom a s prvými súpermi sa popasuje pomerne ľahko, vo finále ho však čaká protivník najnebezpečnejší - známy Chong Li.  Nielenže je to brutálny a bezohľadný vrah, ktorý s obľubou súperov zabíja či mrzačí, ale v okamihu, keď sa ocitne v úzkych, neváha siahnuť ani po zákerných metódach boja. Navyše Frank má v pätách dvoch prenasledovateľov z armády, keďže jeho nadriadený mu nepovolil účasť na turnaji a Frank utiekol z väzenia, kam ho umiestnili. Podarí sa Frankovi zvíťaziť a súčasne dokázať, že nedezertoval? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (561)

Gorilla.cz (Michal Žižlavský)

"Krvavý sport rozhodně není žádným filmovým veledílem a i samotný Van Damme už do své bohaté filmografie zařadil daleko kvalitnější tituly (byť těch daleko horších už bylo taky dost). Nebýt ale jej, videopůjčovny na počátku devadesátých let by hlásily daleko menší zisky, světlo světa by nespatřil…" viac

Súvisiace novinky

Van Damme a dvojitý remakový úder

Van Damme a dvojitý remakový úder

26.07.2013

Shodou okolností se téměř současně vynořily zprávy o remaku dvou akčních klasik z konce osmdesátých let, které proslavily belgického „baleťáka". Především je tady Krvavý sport, jehož novou verzi… (viac)

Rychlý a zběsilý krvavý sport

Rychlý a zběsilý krvavý sport

19.05.2011

Někdy jsou ty hollywoodské úmysly tak průhledné, až se jim člověk musí smát. Producentský veterán Ed Pressman očividně ví, jak se dělá byznys. To vezmete jeden z nejvýdělečnějších hitů minulého léta … (viac)

Reklama

Reklama