Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neschopný námorný dôstojník, nadporučík Tom Dodge (Kelsey Grammer) v rámci svojho povýšenia na kapitána, v čom mu pomôže admirál Dean Winslow (Rip Torn), prevezme velenie na vyslúženej dieselovej ponorke Stingray. Pri vojenskom cvičení s ňou má byť pohyblivým terčom pre supermodernú flotilu, ktorej velí nesympatický admirál Yancy Graham (Bruce Dern). Dodgeov sen o velení na atómovej ponorke sa zdá v tejto chvíli nedosiahnuteľný. Vďaka svojej prefíkanosti a s podporou svojej posádky, zloženej z bizarných postavičiek, však kapitán oklame nepriateľa a dokáže, že víťazstvo v podmorských bitkách nie je len vecou technickej prevahy... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (190)

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Niečo medzi Policajnou akadémiou a Honom na ponorku. Rob Schneider (aka Deuce Bigalow) ako kaptán Harris, kapitán Dodge ako veliteľ Lassard, je tu aj "Mahoney" a kopec čudných postavičiek napr Sonar. Problém je, že sa režisér asi nevedel rozhodnúť či točí komédiu alebo drámu, takže kopec gagov je tak napol. Bonus Harry Dean Stanton z Votrelca. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Jeden z filmov, pri ktorom sa človek len začudovane pozerá, že kto na toto dal prachy. No jasné, bolo to pár rokov po Horúcich strelách a viem si predstaviť, ako na to v prvých dňoch museli bežať ľudia do kín, no napriek tomu, že film neurazí a má asi tri štyri vtipné momenty, je to malé wtf so skvelým castingom (Harland Williams!!!). ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Slušná průměrná komedie, kterou si vždycky rád pustím znovu. Posádka looserů, kapitán s tetováním na ptákovi, sexy ženská na palubě a tuna rezavého šrotu…Sice se zde objeví i řada „klišé“, ale většina humorných situací byla trefná, humorná a hlavně se u toho člověk nenudí, protože se tam furt něco děje. Nejvíc jsem si oblíbil kuchaře, radistu a Nitra – je ovšem rovněž pravdou, že některé situace už byly dost přitažené za vlasy, ale které komedie se bez nich obejdou že…? A tohle je snad první role Roba Schneidera, kde mi lezl vyloženě na nervy a byl jsem rád, když zmizel ze scény… ()

ali-n 

všetky recenzie používateľa

Jemne nadpriemerná komédia plná známych a dobrých komikov. Možno by pre ňu bolo lepšie po celý čas trvania zostať hlavne zábavnou, prípadne parodickou. 3 a pol aj za Lauren Holly v sexi uniforme, supervodivého elektrikára a perfektné pirátske intermezzo.MOJE NAJ - Rybka Doris z Hľadá sa Nemo sa ešte stále má čo učiť od Harlanda Williamsa. Takto sa napodobňuje veľryba! :-)))) ()

civrss 

všetky recenzie používateľa

Komedie, která má světlé momenty a výborné scény, ale jako celek nefunguje. Má hrozně velkou konkurenci v podobných filmech jako Žhavé výstřely nebo Bláznivá střela. Na tyhle dva nemá a já si je bohužel vybavím vždy, když vidím podobnou blbost. Dokážu v klidu pochopit vysoké hodnocení, ale já radši něco jiného. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (10)

  • Ponorku USS Stingray si ve filmu zahrála USS Pampanito, půl století stará ponorka se však během natáčení nemohla pohybovat svou vlastní silou. V podvodních scénách ji proto zastoupil menší model. (Angie91)
  • Ve scéně, kdy poprvé Howard (Harry Dean Stanton) zapne motory, je zapínání na přední straně motorů. Když s pákou pak manipuluje napodruhé, je páka na druhé straně motorů než předtím. (cuish)

Reklama

Reklama