Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ray Quick (Sylvester Stallone), špecialista na výbušniny pred rokmi pracoval pre CIA. Odišiel, pretože v roku 1984 nestihol v Bogote zabrániť nešťastiu. Obeťou nastraženej bomby sa okrem obchodníka s drogami stalo aj malé dievčatko. Teraz sa nechá najímať ako špecialista na výbušniny. Osloví ho atraktívna May Munroová (Sharon Stone), aby zlikvidoval trojicu kubánskych mafiánov, ktorí jej kedysi pred očami zavraždili rodičov. Muž zákazku odmietne. Keď však ženu sleduje a stane sa svedkom toho, ako sa na večierku šéfa kubánskej mafie nechá zbaliť jeho synom Thomasom (Eric Roberts), ktorý je jedným z vrahov, svoj názor zmení. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (325)

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Špecialista disponoval hercami rôznych kategórií. Sylvester Stallone a Sharon Stone herecky nič moc, ale boli vtedy hviezdy. Eric Roberts sa tam prepašoval z béčkových filmov, lebo asi vedel odhadnúť, aký bude výsledný produkt. James Woods bol herecky o úroveň vyššie, ako všetci dokopy, čo však neznamenalo, že by film vytiahol z prúseru. Mal predsa pred sebou rovnaký scenár ako ostatní. Miestami napríklad tvrdil, že zostrojovať výbušniny naučil Sly jeho, potom zase, že on Slya. Proste len divákom dokola pripomínať, že sú bývalí kolegovia, ak náhodou nestihli úvod. Netreba ani konzistentným spôsobom. No menej ako 2* nedám. Síce viem, že to bola blbosť, ale neľutujem, že som si ju pozrel znovu. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zlý akčný film, v ktorom sú slabé aj samotné výbuchy, o ktoré hlavne vo filme ide. Film je plný neuveriteľne trápnych scén (keď Sly chce zachrániť dievča v aute a keď rozmláti celý autobus s chlapíkom, ktorý nepustil sadnúť staršiu pani...). Po celý film má Sly na tvári výraz, kvôli ktorému si prajete, aby to s ním skončil Woods už na začiatku filmu. Jediné, čo sa na tomto filme podarilo, je nasnímanie kriviek Sharon Stone vo viacerých scénach. Na tých niekoľko okamihov by sa dalo pozerať do nekonečna. Sharon je tu so sexy. ()

Reklama

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Specialista se u nás doma kdysi na VHS dával poměrně často, ale člověku tak nějak docvakne, že režisér je opravdu břídil a ze zajímavého námětu čouhá tak maximálně povedený Woodsův záporák. Stone se v té době ráda a ochotně svlékala v čemkoliv ale nevím jestli je režisér homo, protože mnohem více ve společné erotické scéně kamera zabírá Slye a jeho muskulatůru :) Pár solidních hlášek. Nic víc. Stallone mohl předvést mnohem více. Hudba dementní. 45% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tych Slyovych filmov, ktore som prijal vlazne uz za mlada, ale vdaka nemu som ho predsa len videl niekolkokrat. Dnes ho uz nezachrani svojou pritomnostou ani Sly. Co ho zaujalo na tomto pribehu, mi je zahadou. Rovnako ako fama, ze tam mal hrat pôvodne Seagal, ale kedze chcel 9 mega, tak studio radsej obsadilo Slya a dalo mu 12 mega. Fakt divne. Zapletka o pomste nema potrebne grady, tempo je neskutocne nudne a ani milostna linia vobec nefunguje. Iskry medzi Stallonem a Sharon nepreskocia ziadne aj ked su nahí. Takze napätie nula bodov. Co je velky problem, kedze akcnych scen je minimum a tvoria ich prakticky len vybuchy. Niektore su kvalitne, ale niektore su dost odflaknute a dost vidno, ze vzduchom lietaju figuriny. Aspoňže má Sly možnosť sa predviesť v dvoch solidnych bitkach, kedze inak posobi dost znudene a zmätene. Asi chudak premysla o tom, v com sa to ocitol. Z hercov za nieco stoja jedine zaporaci. Zabavne prehravajuci Woods, nechutny Roberts a autoritativny Steiger. Sharon ma osobne nikdy nebrala, takze ma nijak nenadchla ani teraz. A nesmiem zabudnut na nadhernu hudbu, ktora je na celom filme tou najlepšou zložkou. Co je dost smutna vizitka pre akcny thriller. ()

eye candy 

všetky recenzie používateľa

je monoho lepsich filmu je i mnoho horsich, pokud nejste zrovna fanousky TNT nebo alespon sylvestra stallona asi nema ani cenu si tenhle film shanet no snad jen kuli sprchove scene, ktera je paradni i kdyz by byla jeste lepsi kdyby tam sly nezavazel:) alespon hl.zaapork je docela zabavnej smejd takze bych to tak videl presne na 3starzz a docistacistocisty pruuuumer ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (13)

  • Okrem najznámejšieho floridského mesta - Miami, sa filmovalo aj v ďalšom americkom štáte, a to Tennessee. (MikaelSVK)
  • Na pozici režiséra byl obsazen Luise Llosu přímo na přání Sylvestera Stalloneho, který byl údajně nadšený jeho filmografií. (wosho)
  • V pôvodnej verzii scenára je meno hlavnej postavy Earl a nie Ray Quick, ako je to nakoniec vo filme. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama