Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od momentu, keď sa Johnovi Connorovi (Nick Stahl) podarilo odvrátiť súdny deň a zachrániť ľudstvo pred zničením, uplynulo 10 rokov. V súčasnosti dvadsaťdva ročný Connor žije inak, ako väčšina ľudí - bez domova, bez kreditných kariet, bez mobilného telefónu a bez práce. Bez akýchkoľvek záznamov o svojej existencii. Žije spôsobom, ktorý znemožňuje, aby ho vystopoval Skynet. Z tieňa budúcnosti však jedného dňa vystúpi T-X (Kristanna Loken), doposiaľ najvyspelejší vražedný stroj Skynetu, ktorý vyslali z budúcnosti, aby dokončil prácu svojho predchodcu T-1000. Vo svojej ľudskej - ženskej podobe je T-X rovnako krásna, ako aj v skutočnosti neľútostná. Je mnohonásobne silnejšia, nebezpečnejšia a deštruktívnejšia, než ktorýkoľvek Terminátor, ktorý tu bol pred ňou. Teraz však nie je jediným cieľom Skynetu John Connor. Nič netušiaca veterinárka Kate Brewsterová (Claire Danes) sa skoro stane svedkom toho, ako jej dávna minulosť a nádejná súčasnoť vyústi do nepredstaviteľnej budúcnosti. Pokiaľ ovšem dokáže uniknúť vražednej T-X. Keď si Connor a Kate uvedomia, že do príchodu súdneho dňa zostávajú iba tri hodiny, ich jedinou nádejou na prežitie sa stáva replika Terminátora (Arnold Schwarzenegger) - tajomného a teraz už zastaralého robota, ktorý sa Connora v minulosti pokúšal zabiť. Spoločnými silami musia zvíťaziť nad technologicky vyspelejšou T-X a odvrátiť tak hrozbu súdneho dňa... alebo odsúdiť celé ľudstvo na zánik. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1 090)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Celkom vydarené pokračovanie T2 no aj keď už nie tak nadupané, ako predchádzajúce dva dieli, ale stále film plný akcie............. Soundtrack Marco Beltrami: 1. A Day in the Life [3:41] ,2. Hooked on Multiphonics [1:48] ,3. Blonde Behind the Wheel [2:08] ,4. JC Theme [3:34] ,5. Starting T1 [1:50] ,6. Hearse Rent A Car [1:49] ,7. TX?s Hot Tail [3:39] ,8. Graveyard Shootout [1:31] ,9. More Deep Thoughts [0:58] ,10. Dual Terminator [0:51] ,11. Kicked in the Can [2:03] ,12. Magnetic Personality [4:36] ,13. Termina-Tricks [2:12] ,14. Flying Lessons [0:56] ,15. What Do You Want On Your Tombstone? [1:20] ,16. Terminator Tangle [3:22] ,17. Radio [2:23] ,18. T3 [3:17] ,19. The Terminator Theme [2:22] ,20. Open To Me - Dillon Dixon [3:47] ,21. I Told You - Mia Julia [3:13], ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Vzhľadom k predchádzajúcim dvom dielom kultovej akčnej sci-fi nádielky nemôžem ísť pod štyri! Určite celá T3 nebola chyba len Mostowa a ja skladám pred ním klobúk, že na seba vzal toľkú zodpovednosť, veď povedzme si pravdu, pochybujem, že aj keby si za režisérsku stoličku sadol sám Cameron, ťažko by sa dvojke priblížil. Išlo tu hlavne o scenár a ten bol teda pomerne slušne spísaný, hlavne zo začiatku. Arnie už ale tiež nieje to čo býval, predsa len to guvernérovanie sa mu asi páči viac ako kedysi jeho preslávená kondička. Nevadí, ak by sa ale niekedy mal točiť ešte T4, som zvedavý ako sa scenáristi vykrútia zo záveru T3ky! 80%. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Povedz to mojej ruke.“ Novonastupujúci Jonathan Mostow (Únos) do trojky nadávkoval predovšetkým humor (ktorý najtvrdším fanúšikom Cameronových predchádzajúcich dielov zrejme privedie akútny stav infarktu - slnečné okuliare), tucet odkazov ("Ona sa vráti.“, „Nastúp, ak chceš žiť“, „Máte pekné auto.“) a strhujúce akčné pasáže, ktorým (okrem štvrťhodinovej automobilovej naháňačky s najväčším žeriavom na svete) dominuje nádherne nasnímaná ručná stručná bitka z WC, kde sa rakúsky majster sveta v kulturistike reže s nórskou topmodelkou natoľko brutálne, až pisoáre lietajú (doslova) vzduchom. Atmosféra je podstatne odľahčenejšia, než v prvých dieloch, avšak o to mocnejšie nás sebavedomý frajer Mostow zdrapne za krk v nečakanom finále, ktoré KONEČNE zhmotňuje to, na čo sme čakali dva filmy (a 19 rokov). Vzhľadom na gigantický rozpočet (2OO miliónov) mimo akčných scén prekvapivo komorné a málo výpravné; väčšinou len postavy sedia v aute a rozprávajú sa, prípadne sedia na veterinárnej klinike... a rozprávajú sa. Ani triky nie sú zďaleka také fenomenálne a revolučné, ako v jednotke a dvojke. Ale akonáhle sa rozpúta akcia, je sa na čo pozerať. A nakoniec ma vlastne bavili aj dialógové scény, pričom niektoré sú dokonca nakrútené akoby až ako sitkom (!). Naopak, výrazne ma sklamal takmer úplne chýbajúci kultový hudobný motív. A dojali ma scenáristické hovadiny (načo je Terminátorovi cirkulárka???). Celosvetová tržba 283 by bola v porovnaní s trojkou sama osebe slabá a ešte slabšou ju robí spomínaný masívny rozpočet. ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Dejovo poslabší diel, ale niektoré akčné sekvencie filmu stáli za to ... Napríklad ako tá naháňačka v ElEj, ktorá bola výborne naaranžovaná, zosnímaná a zostrihaná .... Nick Stahl - jalový, Arnold - zostarnuto nepresvedčivý, Claire - afektovane tvrďácka a Kristanna Loken - ako správna záporáčka, ktorej mimika sa výrazne pripodobovala k studenému čumáku Friga na mašine z čias nemého filmu. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $200miliónovTržby USA $150,371,112Tržby Celosvetovo $433,371,112Tržby za predaj Blu-ray v USA $620,056 //počet predaných kusov 47,844Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Jonathan Mostow len potvrdil že je veľmi zručný režisér a poradil si aj z úžasne rozpracovanou témou od Camerona a natočil veľmi poctivé pokračovanie, ktoré má všetko čo si pravý fanúšik série môže priať /videl v kine 2x: 85%/ ()

Galéria (145)

Zaujímavosti (73)

  • Původní slogan filmu zněl "Válka začíná v roce 2003", ale byl změněn na neutrální "Již brzy" poté, co se rozhořel konflikt v Iráku. (IDžOR)
  • Keď príde trojica John (Nick Stahl), Kate (Claire Danes) a Terminátor (Arnold Schwarzenegger) ku karavanu so zásobami a zbraňami, sedí Kate v aute, v ďalšom zábere je už auto prázdne a napokon sa v ňom opäť nachádza. (Lukoh)

Súvisiace novinky

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (viac)

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Bruce Willis má hezčího zástupce

Bruce Willis má hezčího zástupce

21.11.2007

Minimálně v sci-fi thrilleru The Surrogates, který začne v únoru natáčet Jonathan Mostow. Tomu scénář podle stejnojmenné komiksové předlohy napsali staří kámoši Michael Ferris a John Brancato, s… (viac)

Stallone básní a střílí teenagery

Stallone básní a střílí teenagery

20.11.2007

Ovšem ne v jednom filmu, i když by to bylo zajímavé (něco ve stylu dávných vikingských bardů, kteří museli umět setnout nepříteli hlavu a pak, ještě než tělo vychladlo, o tom zazpívat ve verších ;-))… (viac)

Reklama

Reklama