Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (415)

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Zpočátku se i zdálo, že taškařice o zaměstnaném otci, který se snaží koupit synovu lásku sehnáním vyprodané hračky, konzumní vánoční běsnění spíše vědomě odsuzuje, jak by naznačovaly třeba ironicky použité písničky. Jenže prozření „důležité je dodržování slibů, nikoliv drahé dárky“ hodili tvůrci za hlavu už dlouho před ujetým "superhrdinským" finále na opulentní přehlídce. Banálními rodinnými hodnotami (a KLIŠÉ) by se pak zalknul i jinačí herecký kalibr, než toporně šaškující Arnie. A bohužel jeho humory mi v 90% přišly přinejmenším trapné, s krátkodobým zlepšením po nástupu Belushiho Santovské mafie. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Malé děti by to asi bavilo, mě ne. I když se Arnold snaží jak může vždycky v něm uvidím Terminátora nebo jakoukoliv jinou akční postavu, kterou ztvárnil. V komedii se mi nejvíce líbil v Policajtu ze školky, ale i to má trochu prvky thrilleru, tohle ne. Ukazuje nám to vystresovaného taťku, který myslí jen na práci a najednou chce zachránit vztah se svým synem, že mu sežene hračku, po které touží. Sorry, ale pro mě to nefungovalo, nebavila jsem se. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Po rokoch som neodolal a dal si asi 3-4 reprízu po veľmi dlhej dobe a musím ísť o hviezdu vyššie a to hlavne z dôvodu, že aj opakovane táto komédia baví a má pomerne slušný a čiastočne pravdivý príbeh. Mám na myslí nás chlapov, ktorí si kupovanie darčekov nechávajú na poslednú chvíľu. Kto to nezažil, nech si v najbližšom Božom chráme podá prihlášku -Vyhláste ma za svätého...Arnoldovi úloha sekne, vtípky boli fajn a príbeh určite nikoho neurazil. Ako rodinná komédia myslím celkom vydarená, zabavia sa deti aj dospelý. Pre mňa určite lepšia voľba než stále dookola Sám doma, ako moje deti. 70%. ()

belldandy odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to tak blbé, až je to zábavné. Pokud je úkolem tohoto filmu odhalit skutečné komerční pozadí oblíbených křesťanských svátků, pak funguje bezvadně. Je to výborná parodie na vánoční filmy - vlastně je to antivánoční film. Co taky může vzniknout, když kombinujete vánoční nostalgii s akčností. Heslo zní: Santa umí, batman čumí! ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)
  • Ve filmu pronese Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) větu "I'll be back with the doll later". Jedná se o narážku na frázi "I'll be back" ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • Turbo Man, figurka, kterou marně shání Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), byla vytvořena a navržena pro film. Jako součást marketingu jich bylo s distribucí filmu vyrobeno na 200 tisíc. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené