Reklama

Reklama

Bláznivá vianočná dovolenka bratranca Eddieho

(TV film)
  • Česko Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (viac)

Obsahy(1)

Bratanec Edward „Eddie“ Johnson (Randy Quaid) opúšťa svoje doterajšie zamestnanie v nukleárnom výskume tesne pred Vianocami. Keď ho napadne laboratórna opica, šéf ho pošle i s celou rodinou oddýchnuť si o Južného Pacifiku - v nádeji, že ho Eddie nebude žalovať. Lenže namiesto v tropickom raji sa všetci ocitnú na opustenom ostrove ako stroskotanci! A Eddie musí celej svojej rodine dokázať, že si ako správny chlap vie poradiť i v takej nečakanej a nepríjemnej situácii, akou je táto... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (44)

Shredder 

všetky recenzie používateľa

Niekto si zmyslel, ze zobrat vtipnu postavicku z uspesneho Christmas Vacation, natocit s nou vlastny film za par drobnych a prizivit sa na nazve bude dobry napad. Ten niekto vsak asi nema v hlave vsetkych kolieska pohromade, lebo co vzniklo naozaj nema uroven. Nielenze si nenavodite vianocnu atmosferu, ale pravdepodobte sa ani nezasmejete a keby tato zlatanina bola este o vlasok horsia hodnotil by som ju - odpad! ()

freddy 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je pořádný úlet. Sérii o Griswoldových mám rád, ale tohle tedy předčilo všechna moje očekávání. Tohle by tedy nešlo. Nevím, proč tenhle film vzniknul ani koho to napadlo, ale vím, že než plýtvat penězmi a filmovým materiálem na tenhle trapný a zoufale nudný film by bylo lepší natočit další Bláznivou dovolenou. Ale abych jen nekritizoval, několik málo vtipných momentů se tam našlo, a to je také důvod, proč dávám alespoň jednu hvězdičku. Ale jinak to není příliš zábavné a moc se mi to nelíbilo. Než ztrácet čas s tímhle, to dám raději přednost původním filmům o Griswoldových, ale tohle už nikdy více... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

22.Deň filmového adventného kalendára. Čo by to bol za kalendár ak by tam neboli všetky farby. Teraz film z nižších čísel. Sériu Vacation mám veľmi rad. Možno si aj pozriem vianočné prázdniny. Lebo sú to klasiky. Vôbec som nevedel že existuje aj film o bratrancovi Eddiemu. A fakt ide o podpriemerné pokračovanie kde už tvorcovia chceli iba ťažiť peniaze. Aspoň to bolo také krátke. 2* ()

Niles 

všetky recenzie používateľa

Z veľmi vydarenej a vtipnej prázdninovej série s rodinou Griswoldovcov vybrali toho najväčšieho blbca a natočili s ním samostatný film. Avšak on je dobrý len na občasné doplnenie Clarka Griswolda a vtedy je jeho správanie aj vtipné. Keď má sám utiahnuť celý film, hraničí to s trápnosťou. Pozerať celý čas na dôsledky jeho nízkej inteligencie nie je až také zábavné. Tento film si nezaslúži niesť v názve Christmas Vacation, s Vianočnými prázdninami to má spoločné akurát Randyho Quaida. ()

Johny203 

všetky recenzie používateľa

Kto čaká nové Vianočné prázdniny, bude sklamaný, a kto čaká dobrý Vianočný film, asi tiež. Po krátkom úvode na prekrásnom, zasneženom, Americkom predmestí, sa dej presunie na tropický ostrov, čo je samo o sebe dosť antiVianočné. Atmosféra najkrajších sviatkov roku je teda fuč nieje  to však také zlé ako napovedá hodnotenie a film celkom rýchlo ubieha. Pôvodná Audrey (Prázdniny v Amerike) vyzerá skvelo, rozhodne nie na to že mala blízko pred štyridsiatkou. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama