Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Andrew Largeman (Zach Braff), priemerne úspešný herec, sa pretĺka životom pod vplyvom upokojujúcich liekov, kým ho smrť matky nedonúti, aby ich vysypal a skúsil, čo sa stane. Kedysi ho otec Gideon (Ian Holm), psychiater, presvedčil o tom, že jeho vinou skončila matka v invalidnom kresle, a on sa s tým dodnes nevyrovnal. Dnes žije v Los Angeles a takmer desať rokov nebol doma v New Jersey, ktoré prezývajú aj Štát záhrad. Ani tritisíc míľ, ktoré ho delia od dominantného otca, mu nepomohli zbaviť sa obáv a strachu. Keď sa konečne odhodlá odcestovať na matkin pohreb, doma znovu objaví staré spomienky i známych, predchádzajúci jedinečný život. Doma sa usiluje vyhnúť sporu s otcom, ale vie, že to bude čoskoro nevyhnutné. Osud spôsobí, že sa zoznámi so Sam (Natalie Portmanová), dievčaťom ktoré je všetkým tým, čím on nie je. Čoskoro sa z nich stanú milenci. Jej prirodzenosť, spontánnosť a odvaha pomaly otvárajú jeho srdce pre radosť i bolesť, ktoré k životu nevyhnutne patria. Ani Natalie však nie je bez vnútorných problémov. Ak majú nadviazať plnohodnotný vzťah, musia sa so svojimi trápeniami najprv vyrovnať... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

RockStar01

RockStar01 (hodnotenie, recenzie)

Hyena_15: Myslím si, že s tím hodnocením jsi to přehnala. Je to jasně na 100% :)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

preboha co sa deje za posledne tri roky to stratilo 6 -7 % z hodnotenia ludia ktory si tento film nevedia ocenit by to nemaly ani hodnotit

tucnak24

tucnak24 (hodnotenie, recenzie)

Motivy smrti nemám moc v lásce, celkový dojem je velmi slušný, ale víc se mi líbilo už třeba Elizabethtown.

Apophis

Apophis (hodnotenie, recenzie)

Kali4: No, já to ještě neviděl... Ale tomuhle docela věřím, nebyl by to totiž první film, který Natálka svým talentem a krásou pozvedla... Nevíš kde tento film sehnat??

Kali4

Kali4 (hodnotenie, recenzie)

No já nevim. Přišlo mi to trochu nudný, dokud se tam neobjevila N. Portman. Co myslíte?

Súvisiace novinky

Zach Braff v zajetí lékařů

Zach Braff v zajetí lékařů

07.03.2006

Režisér oblíbeného filmu a velice výrazného debutu Procitnutí v Garden State, Zach Braff, se pustí do natáčení filmu se silným příběhem OPEN HEARTS, remakeu dramatického dánského filmu natočeného v… (viac)

Reklama

Reklama