Reklama

Reklama

Zajac Bugs a priatelia

(seriál)
  • Česko Bugs Bunny a jeho přátelé (viac)

Obsahy(1)

Animovaný seriál s vysokou hodnotou zábavy pro všechny od Warner Brosu. Krátké příběhy králíka Bugse, který stírá úplně všechny a tím tvoří tu pořádnou zábavu, co animovaný seriál vhodný hlavně pro děti může nabídnout. (Zumongar)

Recenzie (68)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Začiatok kultu. Bugs Bunny a jeho vychcanosť. Je to vlastne veľký vzor pre všetkých podomových obchodníkov, finančných poradcov, jehovistov a neviem ešte pre aké podivné formy života. Lebo práve on im dáva návod, ako vyjebať s každým a za každých okolností. Vďaka jeho popularite sa k nemu postupne pridávali ďalšie a ďalšie postavy. Veľký Kápo, šéf, starší brácha pre všetkých z Looney Tunes. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Bugs Bunny je jediný originál. Ďábelsky chytrý, nekonečně zábavný a jeden velký provokatér s vždycky velkou a chutnou mrkví:). ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Bugsa snáď aj väčšina ľudí v našich stredoeurópskych krajinách pozná. Veľmi vtipné príbehy, veľmi zaujímavé a podnetné. Stala sa z neho vývozná komerčná postavička USA, ale vo svojej samej podstate, to sú pekné príbehy pre deti a mládež, len nie vždy je to tak skvelé. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Senzačná zmes humoru všetkých možných druhov a štýlov. Jednoducho dokonalé, pre malých aj veľkých, pre pozemšťanov aj mimozemšťanov, skrátka pre každého. Legenda. ()

Reklama

Reklama