Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Shannon (Peter Ustinov), starý otec Jimmieho Shannona (Chris O'Donnell), bol čudák - a nestálosť jeho vnuka mu vždy liezla hore krkom. Keď zomrel, zanechal Jimmiemu ten najzvláštnejší závet, o akom ste kedy počuli... Jimmie totiž zdedí 100 miliónov dolárov – ale len ak sa ožení a zostane ženatý najmenej desať rokov, pričom počas prvých piatich rokov má splodiť potomka! Svadbu musí stihnúť do svojich 30. narodenín, čo je už... Zajtra! Zhodou okolností však Jimmieho po troch rokoch známosti opustila láska jeho života Anne Ardenová (Renée Zellweger), a teraz má len 24 hodín na to, aby sa s ňou buď udobril, alebo si za ňu našiel adekvátnu náhradu. Zatiaľ čo prvá možnosť neustále naráža na prekážku v podobe odmietavého mlčania adresátky, predo dvermi sa už začínajú hromadiť húfy nových kandidátok. Milionára na ženenie predsa nenájdete na ulici každý deň... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (82)

Snorlax 

všetky recenzie používateľa

Mám za sebou druhý pracovní víkend, tak jsem se rozhodla, že vypnu IQ a zapnu televizi. Obé jsem splnila a jukla na mě Renée Zellweger. Neb ji mám ráda, rozhodla jsem setrvat u obrazovky. Jelikož jsem opomenula zapnout IQ, zcela spořádaně jsem zhlédla celý film, aniž by mne kterákoliv pasáž urazila. Pokud ho chcete sledovat, doporučuji zvolit obdobný postup jako já. ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Z môjho pohľadu nie príliš vydarená romantická komédia, ktorá je po obsahovej stránke tak príšerne stupídna a nezáživná, že by ju nezachránil snáď nikto. Chris O'Donnell a aj Renée Zellweger sa síce snažili, no žiaľ vzhľadom na všetky ostatné faktory boli absolútne bez šance, navyše som mal taký pocit, že k sebe ani trochu nepasovali. Vlastne zlé bolo takmer všetko. O akúsi pomyselnú korunku sa suverénne postarala scéna s kvantom utekajúcich neviest, no a za hlavu som sa chytal taktiež pri samotnom "romantickom rozuzlení" v závere. Čiže humor prakticky nulový, romantika poňatá príšerne a hviezdička čisto len za snahu. Ak ste na tom podobne ako ja, a teda zo stoviek žánrovo podobných filmov (romantických komédií) ste videli len zanedbateľný zlomok, tejto snímke sa odporúčam preventívne vyhnúť a pohľadať niekde inde. Verím, že krok to bude len a len správny. 25% ()

Reklama

wictoria 

všetky recenzie používateľa

Renée Zellweger to tam moc sluší a moc se mi tam líbí i Brooke Shields. Příběh ve stylu, zdědíš velké prachy KDYŽ... už tu několikrát byl a ta scéna se spoustou nevěst taky ujetá (vzpomněla jsem si na náš film pro pamětníky Děti na zakázku) ale já mám moc ráda Renée, svatby a vše s tím spojeno, takže s tou spoustou nevěst jsem si přišla na své :-) ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Celkem zábavná komedie, od které je lepší nic nečekat, a ono to přijde prostřednictvím originálního scénáře a příjemných hereckých výkonů. Bohatý dědeček pro svého vnuka po sobě zanechal poněkud svéráznou poslední vůli. Testament sice obsahuje zdědění pohádkového rance peněz, ale taky stanovuje určité podmínky pro jeho vyplacení. Jenže sežeňte nevěstu během lhůty 24 hodin než oslavíte třicátiny. Smůla v tom, že dědice právě opustila jeho přítelkyně, a tak bude muset narychlo sehnat nějakou exkluzivní ženu, kterou požádá o ruku. Jak si s tím hrdina Chris O´Donnell poradí, je relativně zábavné, obejde bezpočet potencionálních adeptek. Nakonec však před jejich početným houfem sám vezme nohy na ramena. Zázraky nečekat, méně vtipů není na škodu a výběr nevěst je opravdu bohatý. Každý si vybere. Jen ta romantika se tam jaksi už nevešla. 60% ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Přiznávám, že až při závěrečných titulcích mi došlo, co je vlastně s tímhle filmem špatně. Natočit romantickou komedii podle klasické grotesky je prostě blbost. Chlápek, který by si vzal doslova kohokoliv, mi nepřipadá romantický ani omylem a moje oblíbená Renée tentokrát také nepředvedla nic, kvůli čemu bych si film měl pamatovat. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy je ženich pronásledován nevěstami, účinkovalo tisíc komparzistek. Některé si dokonce přinesly svatební šaty z domu i přesto, že štáb je měl připravené pro všechny. (lesumir)
  • Jedna z nevěst se snaží udělat na Jimmiho (Chris O'Donnell) dojem tím, že chodila na vysokou v Princetonu, kam chodila i Brooke Shields, která hraje ve filmu postavu Buckley. (peetriss)

Reklama

Reklama