Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Shannon (Peter Ustinov), starý otec Jimmieho Shannona (Chris O'Donnell), bol čudák - a nestálosť jeho vnuka mu vždy liezla hore krkom. Keď zomrel, zanechal Jimmiemu ten najzvláštnejší závet, o akom ste kedy počuli... Jimmie totiž zdedí 100 miliónov dolárov – ale len ak sa ožení a zostane ženatý najmenej desať rokov, pričom počas prvých piatich rokov má splodiť potomka! Svadbu musí stihnúť do svojich 30. narodenín, čo je už... Zajtra! Zhodou okolností však Jimmieho po troch rokoch známosti opustila láska jeho života Anne Ardenová (Renée Zellweger), a teraz má len 24 hodín na to, aby sa s ňou buď udobril, alebo si za ňu našiel adekvátnu náhradu. Zatiaľ čo prvá možnosť neustále naráža na prekážku v podobe odmietavého mlčania adresátky, predo dvermi sa už začínajú hromadiť húfy nových kandidátok. Milionára na ženenie predsa nenájdete na ulici každý deň... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (82)

masr 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že je tenhle film vytvořen scénáristy, kteří z několika náznaků rozhodně nejsou hloupí a dokáží utvořit zajímavý rozhovor, neobvyklou situaci. Jenže v zadání dostanou za úkol získat co nejvíc diváků a proto začnou postupně vršit jednu rádobydojímavost za druhou, jedno klišé za druhým, rádobyroztomilé, pseudovtipné a kvazivelkolepé scény - takže vzniká zňahňaná sračka. Co je na tom pozoruhodné, je fakt, že sračkou není kvůli neschopnosti svých tvůrců - ale kvůli evidentní potřebě jít co nejníž kvůli divákovi.... Blbost nikoli jako neschopnost, blbost jakožto požadavek... ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Celkem zábavná komedie, od které je lepší nic nečekat, a ono to přijde prostřednictvím originálního scénáře a příjemných hereckých výkonů. Bohatý dědeček pro svého vnuka po sobě zanechal poněkud svéráznou poslední vůli. Testament sice obsahuje zdědění pohádkového rance peněz, ale taky stanovuje určité podmínky pro jeho vyplacení. Jenže sežeňte nevěstu během lhůty 24 hodin než oslavíte třicátiny. Smůla v tom, že dědice právě opustila jeho přítelkyně, a tak bude muset narychlo sehnat nějakou exkluzivní ženu, kterou požádá o ruku. Jak si s tím hrdina Chris O´Donnell poradí, je relativně zábavné, obejde bezpočet potencionálních adeptek. Nakonec však před jejich početným houfem sám vezme nohy na ramena. Zázraky nečekat, méně vtipů není na škodu a výběr nevěst je opravdu bohatý. Každý si vybere. Jen ta romantika se tam jaksi už nevešla. 60% ()

Reklama

wictoria 

všetky recenzie používateľa

Renée Zellweger to tam moc sluší a moc se mi tam líbí i Brooke Shields. Příběh ve stylu, zdědíš velké prachy KDYŽ... už tu několikrát byl a ta scéna se spoustou nevěst taky ujetá (vzpomněla jsem si na náš film pro pamětníky Děti na zakázku) ale já mám moc ráda Renée, svatby a vše s tím spojeno, takže s tou spoustou nevěst jsem si přišla na své :-) ()

dudo0606 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy by ma nenapadlo, že Renée budem vidieť v takej kravine. Keď už vám je hlavný hrdina celý film nesympatický nezachráni to ani Renée Zellweger, na ktorú sa asi jedinú dalo pozerať s tými jej brčkami. Bože už len základná myšlienka príbehu bola taká sprostá, že nechápem ako mohli schváliť točenie filmu, a toľko zúfalých neviest nikde inde pokope neuvidíte. Och, že ja som sa radšej neučil na skúšku, fakt by to bol sto krát lepšie využitý čas. ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zajímavá romantická komedie, která ne že by byla přímo vtipná, rozhodně je ale zábavná. A to především zásluhou velkého počtu různých pestrobarevných postav potenciálních nevěst. Chris O´Donnell sice není typ, který sám utáhne celý film, ale tady je jeho nevýraznost a bezcharismatičnost spíše plus, kdy ho mohou bejvalky, které se snaží přimět k zištnému sňatku bez větších problémů odmítat a vy se jim vůbec nedivíte. Ale nemá smysl tu nějak rozebírat odpočinkovou kravinku. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy si Jimmi (Chris O'Donnell) bere Anne (Renée Zellweger), má Anne nejdříve v ruce kytici světle růžových růží, ale vzápětí je její kytice z bílých lilií, poté se opět změní v růže a v posledním záběru opět na lilie. (Klariska)
  • Jedna z nevěst se snaží udělat na Jimmiho (Chris O'Donnell) dojem tím, že chodila na vysokou v Princetonu, kam chodila i Brooke Shields, která hraje ve filmu postavu Buckley. (peetriss)

Reklama

Reklama