Reklama

Reklama

Katarína Veľká

(seriál)
  • Rusko Jekatěrina (viac)
Rusko, (2014–2023), 43 h 56 min (Minutáž: 37–62 min)

Tvorcovia:

Anton Zlatopolskij

Hrajú:

Marina Alexandrova, Alexandr Lazarev ml., Pjotr Žuravljov, Vladimir Meňšov, Jelena Šamova, Michail Konovalov, Jevgenij Volockij, Sergej Kagakov (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(56)

Obsahy(1)

Život Kataríny Veľkej (Marina Alexandrova), ktorá sa z mladej nemeckej princeznej Sophie z Anhalt-Zerbstu stala najslávnejšou ruskou cárovnou. Cesta od naivnej a ambicióznej mladej ženy k jednému z najmocnejších a najvplyvnejších vládcov v novovekej histórii, ktorá však bola plná nástrah, intríg, nepriateľských vzťahov a odporu. Avšak popri reformátorskému mysleniu si princezná a budúca cárovná nájde čas aj na to najdôležitejšie v jej živote - na lásku... (Arsenal83)

(viac)

Recenzie používateľa kolemjdouc k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2014) (S01) 

příběh přitažený za vlasy,zajímavější jsou vyprávěné části, ale výprava a kostýmy nemají chybu.Vzhledem k tomu, že to tv nasekala na deset dílů které dává jednou týdně hodinu, to až tak vyhledávané asi nebude. ()

Vzostup (2017) (S02) 

jednoznačně za plný počet.Ale najít tenhle seriál aby se dal tady ohodnotit dalo dost práce.Je ale očividné že by byl možná lepší velkofilm.Ten kdo neviděl první serii má asi problém se vzpomínkovými zaběry.nemusí pochopit o co konkrétně jde ()

Reklama

Reklama