Reklama

Reklama

Gisaengsu: Deo Geurei

(seriál)
  • Južná Kórea 기생수: 더 그레이 (viac)
Trailer
Južná Kórea, 2024, 5 h (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Neznámí paraziti brutálně zaútočí na lidi a úplně je ovládnou. Kdo vyrazí do boje na záchranu celého lidstva? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (27)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ani nevím, jestli teď píšu komentář / recenzi k seriálu nebo jen k jeho první řadě. Finále každopádně nechalo pootevřené dveře pro případné pokračování a já bych se případné druhé sérii vlastně nebránil. Už do svých postřehů k jednotlivým epizodám jsem nechal proniknout myšlenku, že se nejednalo o žádné veledílo, v průběhu řady se ale ukázalo, jak se mi vlastně tvůrci dokázali trefit do chuti, když vytvořili na základě komiksu svěže odsýpající, akčně- krvavou podívanou béčkového charakteru, která mě dokázala pobavit, aniž bych se při jejím sledování mentálně vyčerpával. / Poučení: Víc hlav víc ví. 3*+ ()

Drozdo57 

všetky recenzie používateľa

Anime Parasyte je jedno z najlepších sérií, aké som kedy videl (a uvedomil som si, že som nikdy nenapísal recenziu). Takže som po tejto novej veci celkom skočil. A musím uznať, že ide o veľmi solídnu záležitosť. Nie je to veľmi prekombinované a prvá séria sa skôr snaží namotať nového diváka do svojho sveta. Kto očakáva hlbšiu filozofiu aká sa občas udiala v anime, (zatiaľ) bude asi sklamaný. Herci sú sympatickí, väčšina z nich prejde nejakým prerodom. Dej veľmi slušne odsýpa. Občas sa tu bohužiaľ niektoré postavy chovajú veľmi hlúpo (ale nie level Bloodhounds), inokedy zasa prekvapivo na všeobecné filmové pomery dosť rozumne. Vrcholom sú efekty, ktoré sú prvotriedne, nie len u parazitov, kde sme za 10 rokov od filmu z 2015 skočili míľovými krokmi, ale aj napríklad automobilové naháňačky a podobne. Niekedy som fakt uznanlivo kýval hlavou nad scénami, ktoré prevyšujú väčšinu súčasnej hollywoodskej produkcie. Celkovo naozaj slušný počin na pár kvalitnejších večerov, ktoré sa zatiaľ kvalitou nechytá na predlohu, ale ak toto bol úvod a čaká nás jedna dve ďalšie série, kde sa pôjde viac do hĺbky, môže ísť o skvelý seriál. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pre mňa mierne nadpriemerné invazívne scifíčko, ktoré skrátka vyzerá odlišne, ako by sme ho nakrútili v Európe a ako by ho poňali Američania. Vizuálne nejde o nič špeciálne, atmosféra je nevýrazná, ale potešia postavy. Tá hlavná má traumu z minulosti, napriek tomu stále verí ľuďom a to najmä vďaka jednému dobrosrdečnému policajtovi. Jej mocný parazit je akousi metaforou jej vzchopenia sa nepriazni osudu. Najlepšia je po všetkých stránkach štvrtá epizóda. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Nový Vlak do Pusanu se sice nekoná, ale v rámci tvorby Sang-Ho Yeona je to jeden z jeho lepších kousků. Celá ta parazití mytologie je sice taková nedotažená a divák se nedozví odkud přišli, proč je jeden hodný a nebo proč jim ke spokojenosti stačí zabít starostu, ale ve chvíli kdy divák tvůrcům tyhle mezery odpustí, dostane celkem slušné béčkové sci-fi, která uteče jako voda. Mohlo to mít větší koule? Bezesporu ano, ale průšvih vypadá jinak…3,5…70% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na môj vkus sa veľmi rýchlo odhalia príbehové karty, a tak už diváka prakticky po dejovej stránke nemá čo prekvapiť. Potom je to už len o akcii, čo zas treba pochváliť, keďže tempo je ten posledný tromf, ktorý tejto mini sérii zostal. 6 epizód, je tak akurát, nepozerá sa nato zle, rýchlo to zbehne, no či je toto lepšie ako priemer, to jest otázka. ()

Galéria (57)

Reklama

Reklama